Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΩΡΑ: Video: Άγρια κόντρα Πάγκαλου-Χατζηνικολάου

Ακούστε τον καβγά Πάγκαλου - Χατζηνικολάου

Kαι μη ρωτάτε γιατί βλέπετε τη ..Μενεγάκη! 
Προτιμάτε τη φάτσα του Πάγκαλου;


"TAXALIA"

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θ.Πάγκαλος, και από την πρώτη ατάκα του άρχισαν τα πνεύματα να οξύνονται.
Μίλησε φυσικά και για το επεισόδιο που έγινε χθες στην Βουλή και για τους βουλευτές της ΝΔ, που αποχώρησαν από την αίθουσα λόγω των δηλώσεών του.
«Όλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα συναινετικό κλίμα. Τι νόημα έχει εσείς να πυροδοτείται την ατμόσφαιρα με μια δήλωση για την δεκαετία του 70-80 και για την κυβέρνηση Παπανδρέου, με την οποία προσβάλατε τις κυβερνήσεις του ’74 και του ‘77 , με τον Κ.Καραμανλή», είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και το κλίμα έγινε ακόμα πιο θερμό.
Ο κος Πάγκαλος εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και του είπε ότι απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Ο Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος, τόνισε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαγράψει την πορεία του και να τον χρεώσει σε κόμματα, ότι δεν του το έχει κάνει κανείς εδώ και 30 χρόνια και ότι δε θα το επιτρέψει ούτε στον Πάγκαλο.




1 σχόλιο:

  1. Δυο σκέψεις μετά από όλον αυτόν τον καιρό μου έρχονται:
    Α. ή ο Πάγκαλος έχει τόση επιρροή στο ΠΑΣΟΚ και φοβούνται να τον διώξουν γιατί αμαυρώνει την εικόνα τους επανειλημμένα
    Β. ή όλοι του ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Πάγκαλο και είναι ο μόνος που μιλάει ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive