Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ BOYΛΗ ΤΩΡΑ:Γ. Καρατζαφέρης: Αναγκαίες οι συγχωνεύσεις τραπεζών. O πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε γενναίες αποφάσεις από την κυβέρνηση

Γ. Καρατζαφέρης: Αναγκαίες οι συγχωνεύσεις τραπεζώνΤην ανάγκη συγχωνεύσεων στον τραπεζικό τομέα υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση επί της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Παράλληλα, ζήτησε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και γενναίες αποφάσεις από την κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει από τις τράπεζες, στις οποίες μετέχει το δημόσιο, να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις, ώστε να ακολουθήσει στη συνέχεια και ο ιδιωτικός τομέας.
Αναφερόμενος σε συνομιλίες που έχει με ευρωβουλευτές από άλλες χώρες για να προειδοποιήσει ότι οι «μικρότερες» χώρες δείχνουν μεγάλη απροθυμία να στηρίξουν την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive