Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΣΕ... ΠΕΝΘΟΣ Η ΧΙΟΣ , ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Aγανακτισμένοι μπλόκαραν τον Σκανδαλίδη στη Χίο
 
Αποκλεισμένος στο κτίριο της Νομαρχίας της Χίουέμεινε για αρκετή ώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σκανδαλίδης από εξαγριωμένους κατοίκους του νησιού, όπου είχε προγραμματιστεί συνάτηση του υπουργού με τοπικούς φορείς. 

Aρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στην Πλατεία Βουνακίου στη Χίο περιμένοντας την άφιξη τουυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σκανδαλίδη, για να διαμαρτυρηθούν. Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλείστα και οι καταστηματάρχες βρισκονται στην πλατεία μαζί με πλήθος κατοίκων.

Ο δρόμος μπροστά απο την πρώην Νομαρχία Χίου παραμένει κλειστός μεχρι αυτή την ώρα, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει παραταχθεί έξω από το κτίριο της Νομαρχίας. 

Αγανακτισμένοι πολίτες με κατσαρόλες στα χέρια φώναζαν συνθήματα κατά του κ. Σκανδαλίδη,  όπως «Λαέ πολέμα σου πίνουνε το αίμα», «Η χούντα δεν τελείωσε το '73». 

Πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στη Νομαρχία. Ο Σκανδαλίδης έφτασε 1 ώρα νωρίτερα απ' την προγραμματισμένη ώρα στη Νομαρχία και με μακό μπλουζάκι για να μη δίνει στόχο. Ωστόσο, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν στο κτίριο τον κ. Σκανδαλίδη και τονιζουν οτι δεν θα αποχωρησουν μεχρι να φυγει ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive