Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Τo Αλβανικό Έπος του 1940 πρέπει για άλλη μια φορά να επαναληφτεί

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να επαναλάβουμε το Ηρωικό Αλβανικό Έπος Του 1940 οπλισμένοι με οτιδήποτε όπλα έχουμε και αν δεν έχουμε να προμηθευτούμε και οργανωμένα και με σχέδιο φωνάζοντας αέρα να ξεβρομίσουμε την Ελλάδα από όλους του μετανάστες και λαθρομετανάστες διότι το 80% από αυτούς είναι στυγνοί αδίστακτοι εγκληματίες που σε σφάζουν και για ένα ευρώ , υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα ,αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς σφαγμένοι .
Επίσης πρέπει να κυνηγήσουμε και Προδότες Έλληνες που δίνουν στέγη και εργασία σε αυτούς , που μεταξύ παρανόμων και νομίμων υπάρχει επικοινωνία και τους ενημερώνουν για τους στόχους που θα κτυπήσουν . 
Από τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη θα φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε το πρωί και να πάμε στις δουλειές μας ,θα κινδυνεύουμε να μας κλέψουν και να μας σκοτώσουν απλό για αυτούς , γιατί αυτοί εκτός που είναι αδίστακτοι και στυγνοί εγκληματίες δολοφόνοι μισούν πολύ τον Έλληνα . 
Η πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατέψει και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτή πλέον .
Ο στρατός μπορεί να μας προστατέψει άμα θέλει και να μοιράσει τα όπλα στους έλληνες , αντί να κάθονται να σαπίζουν στις αποθήκες .
Πρέπει επικοινωνήσουμε οργανωθούμε σε ομάδες δράσης ,γιατί οι νεκροί Έλληνες θα αυξάνονται και αύριο μπορεί να έλθει η σειρά μας . 
Καλή μας επιτυχία και καλή λευτεριά .

"ANAΓΝΩΣΤΗΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive