Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Παραμένει στο Αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ ο Στρος Καν.Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών

Στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ θα παραμείνει για τις επόμενες τρεις ώρες ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματικού της αστυνομίας....

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να προσαχθεί ενώπιον δικαστού εντός της σημερινής ημέρας. Ο δικαστής πρέπει να αποφασίσει αν θα τον προφυλακίσει ή θα τον αφήσει ελεύθερο με την καταβολή μεγάλης εγγύησης.

Ο Στρός Καν, που κατηγορήθηκε επίσημα τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή για σεξουαλική επίθεση, παράνομο περιορισμό προσώπου, και απόπειρα βιασμού, μιας νεαρής γυναίκας 32 ετών σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ένας από τους δικηγόρους του, ο Ουίλιαμ Τέιλορ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ αρνείται όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και θα δηλώσει αθώος.

1 σχόλιο:

  1. Τα Αλβανικό Έπος του 1940 πρέπει για άλλη μια φορά να επαναληφθή
    Όλοι οι Έλληνες πρέπει να επαναλάβουμε το Ηρωικό Αλβανικό Έπος Του 1940 ,οπλισμένοι με οτιδήποτε όπλα έχουμε και αν δεν έχουμε να προμηθευτούμε και οργανωμένα και με σχέδιο φωνάζοντας αέρα να ξεβρομίσουμε την Ελλάδα από όλους του μετανάστες και λαθρομετανάστες διότι το 80% από αυτούς είναι στυγνοί αδίστακτοι εγκληματίες που σε σφάζουν και για ένα ευρώ , υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα ,αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς σφαγμένοι .
    Επίσης πρέπει να κυνηγήσουμε και Προδότες Έλληνες που δίνουν στέγη και εργασία σε αυτούς , που μεταξύ παρανόμων και νομίμων υπάρχει επικοινωνία και τους ενημερώνουν για τους στόχους που θα κτυπήσουν .
    Από τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη θα φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε το πρωί και να πάμε στις δουλειές μας ,θα κινδυνεύουμε να μας κλέψουν και να μας σκοτώσουν απλό για αυτούς , γιατί αυτοί εκτός που είναι αδίστακτοι και στυγνοί εγκληματίες δολοφόνοι μισούν πολύ τον Έλληνα .
    Η πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατέψει και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτή πλέον .
    Ο στρατός μπορεί να μας προστατέψει άμα θέλει και να μοιράσει τα όπλα στους έλληνες , αντί να κάθονται να σαπίζουν στις αποθήκες .
    Πρέπει να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας , να οργανωθούμε σε ομάδες δράσης ,γιατί οι νεκροί Έλληνες θα αυξάνονται και αύριο μπορεί να έλθει η σειρά μας .
    Καλή μας επιτυχία και καλή λευτεριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive