Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Για το Μνημόνιο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη

Οι 2 γιοί που ευθύνονται απόλυτα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον ! ο ένας από τους δυό ο μεγάλος που τυχαίνει εκείνη τη στιγμή να έχει το πάνω χέρι..προτείνει να φωνάξουν εξωτερικό γιατρό (!), αγνοώντας επιδεικτικά τον ιατρό αδελφό του ! ο άλλος πάλι αρνείται τη βοήθεια εξωτερικού γιατρού, ενώ τον έχει συμβουλευθεί και τον συμβουλεύεται μένοντας έκπληκτος και έντρομος από τη θεραπεία που προτείνεται για τον δυστυχή πατέρα του, αφήνοντας τον μεγάλο αδελφό που έχει το πάνω χέρι (όμως) να πάρει αυτός τις τελικές αποφάσεις για να πάρει και τη τελική ευθύνη μπας και επιμεριστεί η αρχική περισσότερο εις αυτόν ! ο εξωτερικός ιατρός που τους επισκέπτεται τους αναγγέλλει την ημερομηνία θανάτου του πατρός αν συνεχίσουν έτσι ! εκτός αν του κόψουν ένα πόδι ! αλλά και συνεχίσουν με μια άλλη εντελώς διατροφή ! αλλά και πάλι χωρίς εγγυήσεις για τη συνέχεια ! Πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις ! ο μεγάλος αδελφός συναινεί ευκόλως προκειμένου να αποσείσει την ευθύνη-ούτε καν ρωτά τον πατέρα ! αλλά τον παραμυθιάζει κιόλας !, ο μεσαίος μένει άβουλος ενώ ξέρει πολύ καλά τις ευθύνες τους, και ο μικρότερος και ως γιατρός, που έχει προτείνει μέχρι τότε μια σειρά από άλλες ιατρικες ενέργειες, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ..ο πατέρας πεθαίνει !

ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ και ενώ ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει να αδιαφορεί και για την εντελώς άλλη διατροφή που πρέπει να ακολουθηθεί για να μην επέλθει το μοιραίο, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του πατέρα αλλά και ο μεσαίος αδελφός, ενίοτε και με τον πρώτο, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ! οι μεν πρώτοι ότι δεν έλαβε την σωστή απόφαση και βοήθησε τον μεγάλο του αδελφό !!! ο δε δεύτερος ότι δεν τον βοήθησε αρκετά !!…..λολ…..
ο ίδιος συνεχίζει να δίνει τον αγώνα για να μην επέλθει το μοιραίο ! ….

http://melostisneos.wordpress.com/2011/05/01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive