Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ

προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία
της χώρας από την Βρετανική τυραννία μας χαροποιεί 
ιδιαίτερα...
Ο αγώνας για ανεξαρτησία της Σκωτίας είναι αλληλένδετος με τον αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου για οριστική απελευθέρωση από τους Άγγλους κατακτητές που είναι το δεξί χέρι του Σιωνισμού. 

Με την ευκαιρία δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας προς το φερόμενο ως εθνικιστικό British National Party (BNP) το οποίο αντιτίθεται στην εθνική ανεξαρτησία της Σκωτίας και υποστηρίζεται από την Ελληνική ακροδεξιά που εμφανίζεται στις φιέστες της με το προσωπείο του εθνικισμού ενώ είναι ένας παπαδόσχημος υπερσυντηριτισμός ενάντια στα εθνικά λαϊκά δίκαια. 
Καλά κάνουν οι ακροδεξιοί μαζί με το BNP να φροντίζουν για το πουδράρισμα της Εγγλέζας βασίλισσας και να μην μας παριστάνουν τους εθνικιστές.ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive