Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

H Άννα Νταλάρα επισκέφτηκε τη Σύρο και οι κάτοικοι της περιοχής την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες.Της τα "έψαλλαν" για το μεταναστευτικό στη Σύρο

Της τα "έψαλλαν" για το μεταναστευτικό στη Σύρο

Την εμφάνισή της σε εστιατόριο της Ερμούπολης πραγματοποίησε η Άννα Νταλάρα. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της απο κατοίκους, μερίδα παρευρισκομένων στο εστιατόριο την πλησίασαν και εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό, αλλά και για την όλη της στάση απέναντι στα προβλήματα του λαού.

Την κατηγόρησαν μάλιστα για απάθεια, αδιαφορία και ανευθυνότητα απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα της χώρας καθώς και στα εργασιακά προβλήματα των πολιτών.

"Τους δώσαμε να καταλάβουν ότι η όποια εμφάνιση πολιτικών σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό" είπαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι. Μαζι της ήταν ο σύζυγος της του οποίου η συμπεριφορά έφτασε σε σημείο τραμπουκισμού, όπως καταγγέλλουν πολίτες της Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive