Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ."Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS" ΤΟΤΕ ΤΡΙΚΥΚΛΟ, ΤΩΡΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΟΤΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ , ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!

Γράφει ο Αργύρης Σιδέρης

Πέρασαν χρόνια πολλά.
Δύσκολες και πιο δύσκολες μερες για τους Δημοκράτες Έλληνες.
Οι ... τότε, της γενιάς του 50 - 60 κάναμε, οικογένειες γίναμε πατεράδες, μαμάδες, παπούδες και γιαγιάδες, στολίζοντας το γενεαλογικό δέντρο με ανθούς , μπουμπούκια και καρπούς της ΝΕΑΣ Ελλάδας.
Χάθηκαν πολλοί της εποχής του 60 , όσοι ζούμε ακόμη, πεισματικά απέναντι στα σημεία των καιρών, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μετά απο τόσα χρόνια, θα αναβίωνε το παρά-κράτος των Γκοτζαμάνηδων εκτελεστών και το καθεστώς τύπου ... "Καρφίτσας".
Η Πολιτική διαδρομή των ... τότε νέων, πέρασε απο πολλά πολιτικά κανάλια και φόρτωσε με εμπειρίες τις πλάτες των διανυόντων ήδη τα δεύτερα... ήντα.
Εμπειρίες πολλές και γνώσεις αμέτρητες.
Τότε, είχαμε να κάνουμε οι προοδευτικοί πολίτες με το αδίστακτο δολοφονικό κράτος και παρακράτος.
Δεν έχει σημασία το όνομα , αλλά η ουσία.
Δεν έχει σημασία ο τόπος αλλά ο τρόπος.
Και ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ όμως "Συνοδοιπόρος" , "Καθοδηγητής", "Εμπνευστής" Χρηματοδότης του παρακράτους το Συγκρότημα "ΛΑΜΠΡΑΚΗ" ή "ΔΟΛ" ή η "Χρήστου Λαδά" όπως λέγαμε όταν καίγαμε τα ρυπαρά φύλλα του συγκροτήματος.
Τότε το "σύστημα" χρησιμοποίησε τρίκυκλο, σήμερα.. πληκτρολόγιο.
Τότε έδρασε στη Θεσσαλονίκη, σήμερα δρα παγκοσμίως.
Τότε θύμα ο Λαμπράκης, σήμερα οι Blogers.
Εχτές ζήσαμε την νέα αποτρόπαια παρακρατική πράξη των ανθρώπων , που με άλλα ονόματα αλλά με ίδια πρακτική, απο το ιδιο συγκρότημα , αλλά με σύγχρονα μέσα προσπαθούν να "δολοφονήσουν" όχι "επικίνδυνα" για αυτούς άτομα, αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ιδέες.
Οι "επικίνδυνοι" δεν είναι πια μόνο σε πορείες και διαδηλώσεις, αλλά είναι ΜΕΣΑ σε κάθε σπίτι, σχολείο, γραφείο, οργανισμό, υπηρεσία, δήμο ή Υπουργείο.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ "σύγχρονοι επικίνδυνοι", οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ BLOGERS!!
Kαι ΑΥΤΟΙ είναι στη στόχευση των παρακρατικών του Λαμπρακηστάν.
Το κόλπο τους γνωστό, γίνονται ΕΝΑ με την ... πορεία και πετάνε... μολώτοφ.
Γίνονται bloger ανώνυμοι και χτυπάνε την ανωνυμία των blogs.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ και.... μετά;
Τι κάνει μετά το "ΕΠΙΣΗΜΟ" κράτος;
Χτυπάει με τα ΜΑΤ τις πορείες.
Χτυπάει με επαχθείς νόμους τα Blogs.
Ξανά, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Μιλάει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στη Λάρισα και λέει:
(Αποκλειστικά το αμοντάριστο βίντεο)
"

(2/4/2011)

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο.

Μου λένε το "πως", μου λένε το "πως", λέω όπως ήρθαν θα φύγουν."

Παρακάτω λέει:

"

Να ξέρει καλά η Τουρκία. Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα "χαρισματικό δίδυμο" που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε. Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.

Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι."

ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ένα σκέλος αφορά τους Λαθρομετανάστες και το άλλο την Τουρκία.

Τι έκαναν λοιπόν οι σύγχρονοι παρακρατικοί δολοφόνοι ιδεών;

"

Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης."
Αυτή είναι η ΙΣΟΒΙΑ ΔΟΛια πρακτική τους. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .
Η Λάσπη.
Γι αυτό ας τους αγνοήσουμε όλοι, ας τους αφήσουμε να ξεκουραστούν στη λάσπη τους. Άλλωστε γουρούνια χωρίς λάσπη ΔΕΝ ζούν, την χρειάζονται.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive