Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ... Φτύστε τους ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.


Διαβάζουμε στο:
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=205462
«Φτύστε τους και αναγκάστε τους να φύγουν όχι απο τη χώρα αλλά απο τον πλανήτη. Ψήφισαν το μνημόνιο με το εκβιαστικό ψευτοδίλημμαοτι θα χρεοκοπήσουμε αν δε μπούμε στο ΔΝΤ, κατέστρεψαν τα νοσοκομεία μας, τις συντάξεις και τους μισθούς. Μας έδωσαν τη χαριστική βολή για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κερδοσκόπων και τοκογλύφων:»
H Απάντησή μου:
ΧΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Η ροχάλα πήγε σε όλους εσάς που παραπληροφορείτε τον κόσμο, στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ.
ravasco έγραψε: Ψήφισαν το μνημόνιο με το εκβιαστικό ψευτοδίλημμ
ΚΚΕ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Γιατί το ΚΚΕ καταψήφισε το Νόμο 3845/10 επί της Αρχής (Ούτε Μνημόνιο, ούτε Δανειακή Σύμβαση);
ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Να σας πω κάτι; Τώρα δεν θα μας το συγχωρήσει κανένας,να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Πριν τριάντα, σαράντα, πενήντα χρόνια ήσουν πιο άπειρος, μπορούσες να κάνεις και λάθη από απειρία.Σήμερα, είτε από απειρία είτε από δειλία, δεν θα μας τα συγχωρήσει κανείς.
Σημέρασμα:
- Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΙΣ 5/5/10 κατά την Παπαρήγα (ΚΚΕ). Ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (ή ψηφίζετε ή πτωχεύετε).
- Η Παπαρήγα λοιπόν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - (Η το παίρνετε, ή σας σκοτώνω) προτίμησε να σκοτωθεί, γιατί αλλιώς δεν θα την συγχωρούσε κανείς, από αυτούς που είναι έμπειροι και τολμηροί (ΚΚΕδες). ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ (για να ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ μη υποκύπτοντας στον Εκβιασμό) και τώρα παραπονιούνται για ένα haircut!

ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ: Μου θυμίζει λίγο την εικόνα τότε που κατέρρεαν οι δίδυμοι πύργοι στο Μανχάταν και ενώ είχε πιάσει φωτιά στους πάνω ορόφους έντρομοι πηδάγανε από τα παράθυρα. Αυτήν τη λύση προτείνετε στον ελληνικό λαό: να μην καούμε από τη φωτιά, να πέσουμε από τα παράθυρα. Αυτό είναι το νομοσχέδιο που καταθέτετε σήμερα . Και το λέτε αυτό ευθύνη πατριωτική!
Άρα η άλλη λύση ήταν... ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!...Επιβεβαιώνεται και από τον ΤΣΙΠΡΑ πως ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.

Και ο Τσίπρας προτίμησε, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (και να είμαστε όπου είμαστε σήμερα - ακόμα σε ελεύθερη πτώση, αλλά με δυνατότητα ελιγμών και διάσωσης ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ) ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Διεθνοποιήστε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, ώστε να διεκδικήσετε και δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και διαδικασίες ρύθμισης του ύψους και των όρων τους σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο .
Αυτό δεν έγινε και τώρα;.. Μπήκε και η Πορτογαλία πρόσφατα μέσα (διεθνοποίηση).

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΑΜΑΡΑΣ
1. «Το καταψηφίζουμε! Όχι γιατί αρνούμαστε τη χρηματοδοτική στήριξη, που το ΠΑΣΟΚ κατέστησε απαραίτητη πλέον . Αλλά διότι διαφωνούμε με την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ…»
2. «Είπα «όχι» στα μέτρα που μας πρότειναν. Αυτό το ερώτημα τέθηκε στη Βουλή. Δεν μας ρώτησαν αν πρέπει να πάρουμε τη βοήθεια του μηχανισμού στήριξης. Εδώ που μας έφεραν δεν υπάρχει άλλη λύση.»
3. «Θα πω κάποια ρητορικά ερωτήματα. Μας λέτε: «όταν η Ελλάδα ζητά από τα άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια να ψηφίσουν τη χρηματοδότηση, πώς εσείς την καταψηφίζετε;». Απαντώ. Τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν βοήθεια προς την Ελλάδα, εμείς ψηφίζουμε για συγκεκριμένα μέτρα.»
4. «θα σεβαστούμε, παρά τις διαφωνίες μας, τους όρους που θα ψηφίσει η ελληνική Βουλή, γιατί η ελληνική πολιτεία έχει συνέχεια. Θα εγγυηθούμε τα χρήματα που θα δώσουν οι εταίροι μας και το Διεθνές Ταμείο»
5. «Η Κυβέρνηση το στηρίζει το νομοσχέδιο και θα το περάσει. Έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εμείςοφείλουμε να το απορρίψουμε, για να μπορούμε να χαράξουμε άλλο δρόμο και να πείσουμε γι’ αυτόν το δρόμο.»
ΧΧΧΧΧΦΤΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...,
που ΕΝΩ ΣΤΙΣ 5/5/10 ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Η ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ... ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive