Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κατά Καρατζαφέρη:Λαζόπουλος, Λαμπρακιστάν και ΤΩΡΑ και οι ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΛΟΙ οι Ανθέλληνες , παραχαράκτες ΠΑΡΕΑ στην υποστήριξη "Αγνωστων;" Συμφερόντων.

Επίθεση Sabah

στον Γ.Καρατζαφέρη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

H τουρκική εφημερίδα Sabah κατηγορεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σχετικά με τις δηλώσεις του για τους λαθρομετανάστες.

Η Sabah αναφέρει ότι ο “πρόεδρος του ακροδεξιού -λένε- κόμματος ΛΑΟΣ , δήλωσε ότι αν έρθει στην κυβέρνηση θα βυθίσει κάθε πλοίο που φέρνει λαθρομετανάστες. (Σημ. ότι λέει δλδ το BHMA ON LINE:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=394773#commentFor

)

Η τουρκική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ταχθεί εναντίον του τεμένους στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».

onalert.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:Αποκλειστικά το αμοντάριστο βίντεο

Αποκλειστικά το αμοντάριστο βίντεο
και τα...σχετικά:

2 σχόλια:

  1. Φυσικά ο Λάκης έκανε γαργάρα αυτά που δήθεν θα έλεγε περί Κούνδουρου,όπως είχε πει την περασμένη βδομάδα! Ο Άδωνις δίνει την απάντησή του από την Εκκλησία του Δήμου,της ιστοσελίδας του: "Η σημερινή αισχρή συμπεριφορά του κ. Λαζόπουλου, δεν μου αφήνει καμμία άλλη δυνατότητα παρά να πω αύριο από την εκπομπή μου και από οπουδήποτε αλλού μου δοθεί η ευκαιρία πολύ σκληρές κουβέντες. Όχι μόνον δεν είπε τίποτε για την συνέντευξι του κ. Κούνδουρου, όπως είχε δεσμευθεί, αλλά έπαιξε ένα βίντεο, για το οποίο έχει υπάρξει η επίσημη καταγγελία του ΛΑ.Ο.Σ. για την πλαστότητά του. Έχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα του κόμματος το πλήρες βίντεο απ' όπου και αποδεικνύεται η παραποίηση και το κυριότερο έχω βγει σε τρία ραδιόφωνα σήμερα εξηγώντας το τί έχει συμβεί και μάλιστα οι εξηγήσεις δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν. Ποτέ ο Πρόεδρος δεν είπε αυτό το πράγμα και ο κ. Λαζόπουλος το γνωρίζει. Επέλεξε συνειδητά να πη ψέμματα! Τα υπόλοιπα αύριο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τυγχάνει να είμαι εκείνος που τράβηξε το βίντεο , επιτ΄ρεψτε μυ να καταθέσω το αμοντάριστο κομμάτι και ο καθενας να βγαλει τα συμπεράσματα του

    το βιντεο το ανέβασα εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=VMlZ342i-OQ

    και εδώ : http://www.peramatozoa.info/2011/04/blog-post_5796.html

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive