Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Στη Δικαιοσύνη πρώην Γενικός Επιθεωρητής του Υπ. Οικονομικών .Γράφει ο Κώστας Βενετσάνος


Στον «κύριο Γενικό» επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτη πληροφορία μας μάλιστα, την Παρασκευή 8/4, στις 18.30 συνελήφθη. Δίωξη ασκήθηκε και κατά 13 άλλων ανώτατων ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών και εφοριακών, ενώ εξαιρέθηκαν λόγω ανεπαρκών ενδείξεων άλλοι τέσσερις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η «7η» είχε συνδέσει πέρυσι, στο φύλλο της 20/2/2010, το γεγονός της αυτοκτονίας ανώτερου υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών που είχε κληθεί να καταθέσει σχετικώς, με τη «μηχανή» που είχε στηθεί στο κέντρο ελέγχου και είσπραξης υποτίθεται διαφυγόντων φόρων, για τον εκμηδενισμό των απαιτήσεων του δημοσίου και των προστίμων, λόγω φοροδιαφυγών.

Η κατάθεση αφορούσε εικονικά τιμολόγια κλπ. γνωστής επιχείρησης ΜΜΕ, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει ήδη τεράστια προβλήματα.

Η “μηχανή” που είχε στηθεί σε βάρος του δημοσίου, από εκείνους που έχουν ορκιστεί να εργάζονται “ευσυνειδήτως” σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα, υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, “δούλεψε” ως εξής: Μετά τη σύνταξη ογκώδους πορίσματος από το ΣΔΟΕ, για φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίως ευρώ, με τη μέθοδο των εικονικών τιμολογίων κλπ. ο Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου(;) διέτασσε επανελέγχους, κατά τους οποίους διαπιστωνόταν… ότι δεν υπήρχε ούτε φοροδιαφυγή, ούτε εικονικά τιμολόγια! Ετσι οι φόροι και τα πρόστιμα των μεγαλοσχημόνων κάνουν “φτερά”!

Εχετε συνειδτοποιήσει τώρα γιατί έχουμε πάει στο …Δ… Ν.Τ. κι ακόμα πάρα πέρα; Καταλάβατε γιατί ξεπουλιέται η χώρα; Καταλάβαμε πώς φτάσαμε στο επίσημο 16% την ανεργία, στη μείωση των μικρών και κατώτατων μισθών και συντάξεων;

Και γι’ αυτά! Κι αυτά είναι σε όλους γνωστά και δεν τα καταγγέλουμε και δεν τα δημοσιοποιούμε είτε γιατί δεν είναι δυνατόν να τ’ αποδείξουμε, είτε γιατί φοβόμαστε, είτε γιατί συμμετείχαμε ή αναγκαστήκαμε να συμμετέχουμε παθητικά ή και ενεργητικά.

Κώστας Βενετσάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive