Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Μερικές αλήθειες για τι τελικά συνέβη το βράδυ της 14 Απριλίου στο ΚΑΠΗ των Αγίων Ανάργυρων και για τον...ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΣΑΡΑΝΤΗ!!!
Ο Νίκος Σαράντης είπε
ασύστολα ψέμματα εναντίον
του Π. Τερζόγλου αφού σύμφωνα με μαρτυρίες έβρισε, προπηλάκισε και απείλησε τον επικεφαλής της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Για αυτό έγινε άλλωστε και η μήνυση εναντίον του δημάρχου.

Ο Ν. Σαράντης κατέδωσε συνδημότη του(Π. Τερζόγλου) χωρίς αιδώ σε ζωντανή σύνδεση με μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι για να κάνει το "καλό" παιδί στην Ιπποκράτους.

Ο Ν. Σαράντης σαν παλιός Συνασπιστής που ήταν δεν σεβάστηκε την κινητοποίηση των πρώην συντρόφων του και με τραμπουκισμούς προσπάθησε να σταματήσει τον αγώνα τους.

Ο Ν. Σαράντης κάλυψε τις βιαιοπραγίες των αστυνομικών που κτύπησαν διαδηλωτές, άνεργους και συμβασιούχους κάτι που το δείχνει καθαρά το βίντεο που έπαιξε στο κανάλι ΕXTRA 3

Επίσης αξίζει να επισημάνουμε πως εκτός από τους διαδηλωτές δεκάδες κάτοικοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του Α. Λοβέρδου και ειδικά από γνωστό διπλανό καφενείο όρμηξαν για να αποδοκιμάσουν τον Υπουργό.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ
Το κείμενο αυτό μοιράστηκε στους Αγ. Αναργύρους χθες. Όσο για τα ΜΜΕ και αυτούς που βιάζονται να υιοθετήσουν αυτά που μεταδίδουν, που όμως όταν τους αφορά τα καταγγέλουν, καλό είναι να κρατούν μικρό καλάθι.
Δεν κινήθηκαν οι διαδηλωτές πρώτοι για να γίνουν τα επεισόδια, προκλήθηκαν από άλλους που μετά έβγαιναν στα κανάλια "τραυματισμένοι"! Η πρακτική να μαζεύονται ΠΑΣΟΚοτραμπούκοι και μπράβοι σε κάθε διαμαρτυρία και η προβοκάτσια τείνουν να γίνουν πάγια τακτική.


Με τον προκλητικό τίτλο «Πορεία προς το λαό» ονόμασε η αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τις εξορμήσεις των κυβερνητικών στελεχών που ξεκίνησαν αυτές τις μέρες. Θορυβημένη από το κλίμα οργής και αγανάκτησης που δικαιολογημένα κυριαρχεί στις συνειδήσεις λαού και νεολαίας εξαιτίας της ανελέητης αντιλαϊκής επίθεσης που δεν έχει τελειωμό, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να θολώσει τα νερά και να εμφανιστεί «κοντά στο λαό».
Έχει όμως κι ένα ακόμη λόγο: θέλει να προετοιμάσει το κλίμα λίγο πριν το νέο αντιλαϊκό οδοστρωτήρα που θα ανακοινώσουν αύριο Παρασκευή και θα εφαρμόσουν άμεσα, πριν το καλοκαίρι. Μέτρα που επιβάλλει το «Σύμφωνο για το ευρώ» που συνυπέγραψε τέλη Μάρτη η κυβέρνηση. Μέτρα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΔΝΤ και της ΕΕ, τα συμφέροντα του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου. Μέτρα που θα σημάνουν ένα εφιαλτικό τοπίο για το λαό και τους εργαζόμενους: που θα επεκτείνουν τη φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια, που θα ισοπεδώσουν ό,τι έχει απομείνει από τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις σε υγεία, παιδεία, ασφάλεια, πρόνοια.

Έχει, λοιπόν, το θράσος ο Λοβέρδος (ο νυν Υπουργός Υγείας και πρώην Υπουργός Εργασίας) να επισκέπτεται την περιοχή μας για να «διαφημίσει» την πολιτική τους. Πολιτική που στο χώρο της Υγείας έχει να επιδείξει ό,τι πιο αντιδραστικό και απάνθρωπο έχουμε δει μέχρι σήμερα.
- Κλείνοντας τα νοσοκομεία το ένα μετά το άλλο ή καταδικάζοντας τα σε διάλυση, χωρίς προσωπικό, χωρίς υλικά ακόμη και για τις στοιχειώδεις ανάγκες. Το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο που είναι λίγο πριν το κλείσιμο ή το Θριάσιο με το απλήρωτο προσωπικό είναι μόνο μερικά από τα δείγματα της εφιαλτικής συνέχειας.
- Διαλύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία και τις υγειονομικές τους υπηρεσίες. Τα νοσοκομεία του ΙΚΑ κλείνουν, οι γιατροί δεν φτάνουν για να καλύψουν τις υπερπολλαπλάσιες ανάγκες που δημιούργησε το σπρώξιμο στο ΙΚΑ των ασφαλισμένων από δεκάδες άλλα ασφαλιστικά ταμεία, οι υπηρεσίες του ΙΚΑ συρρικνώνονται (στην περιοχή μας έχουμε την μεταφορά του ΙΚΑ Καματερού στα Άνω Λιόσια ταλαιπωρώντας ακόμα περισσότερο τους ασφαλισμένους).
- Επιβάλλοντας νέα χαράτσια στους εργαζόμενους, όπως με το εισιτήριο των 5 ευρω στα δημόσια νοσοκομεία ή με την περικοπή εκατοντάδων φαρμάκων, εξετάσεων και επεμβάσεων από τις λίστες που καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Τη ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν το δικαίωμα στη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θύματα της ανεργίας και της ανασφάλιστης-μαύρης εργασίας, που δεν τους επιτρέπουν να καλύψουν το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ενσήμων που επέβαλαν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.


• Να πούμε όχι σε αυτήν τη βάρβαρη πολιτική που ξεθεμελιώνει τα δικαιώματά μας!
• Να αντισταθούμε στο μέλλον της φτώχειας και της εξαθλίωσης που θέλουν να μας επιβάλουν.
• Δεν θα φορτωθούμε εμείς την κρίση που γέννησε το σάπιο καπιταλιστικό σύστημά τους.
• Να οργανώσουμε τους αγώνες μας! Να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια! Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Γιατί αν τις αφήσουμε σε αυτούς, αυτό που μας περιμένει είναι ακόμη χειρότερο!

Η αποδοκιμασία κυβερνητικών στελεχών ...έφτασε και στη γειτονιά μας


Από τοwww.paratiritisagionanargyron.blogspot.com

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ Α' ΚΑΠΗ Με το άκουσμα της είδησης ότι ο υπουργός που διαλύει την υγεία Ανδρέας Λοβέρδος, θα έρθει στη γειτονιά μας, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, τα sms, το διαδίκτυο με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες της περιοχής να μαζευτούν αυθόρμητα στο Α’ ΚΑΠΗ για να τον «υποδεχτούν» και να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Μέσα σε λίγη ώρα, περαστικοί και θαμώνες γύρω καφενείων, περίμεναν τον υπουργό. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την ένταση που θα ακολουθούσε.
Με το που έφτασε ο Λοβέρδος, κι ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα και τον αποδοκίμαζαν, δέχθηκαν την επίθεση της συνοδείας του υπουργού και μέρους τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τους απωθούσαν με προπηλακισμούς, γροθιές και κλωτσιές.
Η αντίδραση των κατοίκων ήρθε αυθόρμητα και ό,τι κρατούσε κανείς στα χέρια του το πέταγε στους "μπράβους" του υπουργού: καφέδες, πορτοκαλάδες, αλλά και ...αυγά. (σ.σ. πάντως γιαούρτι δεν είδαμε).
Στα βίντεο που έχουν καταγραφεί, δεν κρύβεται η μανία των ανθρώπων του υπουργού που γρονθοκοπούσαν νεαρό, απλά και μόνο επειδή επιχείρησε να του διαμαρτυρηθεί εντόνως σε κοντινή απόσταση. Φυσικό και επόμενο ήταν να υπάρξει αντίδραση από μεριάς των διαμαρτυρομένων πολιτών. Μικρής έκτασης τραυματισμοί υπήρξαν και από τις δύο πλευρές, των πολιτών όμως δεν καταγράφηκαν για ευνόητους λόγους.
Ιδιαίτερη σημασία έχει όμως η στάση του δήμαρχου Νίκου Σαράντη, που σε ρόλο τοπικού γκαουλάιτερ, μαζί με δημοτικούς συμβούλους αλλά και δημοτικούς υπαλλήλους του, προσπάθησαν να φιμώσουν τους συγκεντρωμένους με τραμπουκισμούς, απειλές ενώ έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό τον επικεφαλής της Αλληλεγύης, δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Τερζόγλου.
Με την αποχώρηση του υπουργού από την πίσω πόρτα, οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι αποχώρησαν.
Η προσπάθεια να μην επιτραπεί η πολιτική διαμαρτυρία με τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις των συνοδών του υπουργού και στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν πέρασε. Στο κενό επίσης πέφτει και η άθλια προπαγάνδα των Megaλων καναλιών και δημοσιογράφων υποστηρικτών της κυβερνητικής πολιτικής να χρεώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ μια αυθόρμητη συγκέντρωση πολιτών, προκειμένου να μετατρέψουν τη λαϊκή οργή σε δικομματική αντιπαράθεση. Για την ιστορία και μόνο διακρίναμε αγωνιστές από ΚΚΕ(μ-λ), ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πολλούς ανένταχτους αριστερούς, μέλη από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κλπ.
Είναι φανερό ότι, η οργή από την κυβερνητική πολιτική πλέον ξεχειλίζει και παρόμοιες σκηνές θα είναι όλο και συχνότερες.

ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Από το http://kro-potkin.blogspot.com/

Σε επικίνδυνη ατραπό φαίνεται να βαδίζει ο δήμαρχος και τοπικός διεκπεραιωτής των αποφάσεων κυβέρνησης-τρόικας Ν. Σαράντης.
Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που βλέπουμε πρώην αριστερούς (και όψιμους πασοκο-φιλελεύθερους) να καταφέρονται με τόσο μένος εναντίον των παλιών τους συντρόφων.
Τούτη τη φορά, όμως, ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Και το χειρότερο : το έκανε συνειδητά και με τον πιο αποτρόπαιο γκαιμπελισμό. Ακολουθώντας δηλαδή τη γραμμή που έχει δώσει το κεντρικό ΠΑΣΟΚ στα στελέχη του (και οπαδούς), γραμμή που υιοθέτησαν και περνούν καθημερινά και οι οσφυοκάμπτες όλων σχεδόν των ΜΜΕ : είμαστε ανίκανοι να εξηγήσουμε πειστικά την πλήρη κατάλυση του οικονομικο-κοινωνικού ιστού για την οποία δουλεύουμε με προσήλωση, δεν θέλουμε να παραδεχτούμε πως υποδουλώσαμε την Ελλάδα και την παραδώσαμε βορά στους ληστές, άρα στοχοποιούμε επιλεκτικά, προετοιμάζοντας το έδαφος για την απόλυτη καταστολή. Το μόνο εργαλείο που θα μπορέσει να μας σώσει.

Η σε πρώτη φάση πανελλαδικά στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία πειθήνια εφαρμόζει ο δήμαρχος Ν. Σαράντης και, δυστυχώς, ορισμένοι από τους συνεργάτες του, είναι η πρώτη απόπειρα αυτής της "γραμμής". Όσοι πείθονται απ' αυτήν ας αναλογιστούν πως δεν είναι ούτε καινούργια αλλά ούτε και μακρόχρονα αποτελεσματική.
Μπορεί, πράγματι να ξεγελάσει πολλούς, αλλά για λίγο. Στην πορεία, κι έτσι όπως δυστυχώς διολισθαίνουμε προς την κοινωνική και οικονομική αθλιότητα, εξαιτίας των εγκλημάτων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δεν θα τους φτάνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ (ή ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ). Οι "εχθροί" θα είναι πολυάριθμοι και όχι μόνον αγανακτισμένοι. Θα είναι άνθρωποι που δεν θα έχουν πια να χάσουν τίποτα γιατί τους τα πήραν όλα. Και το γνωρίζουν καλά αυτό οι οπαδοί της Παγκάλειας αισχρής προπαγάνδας. Και στήνουν σιγά-σιγά τη γέφυρα απ' όπου θα διαβούν τον Ρουβίκωνα της κατ'επίφασιν δημοκρατίας για να βρεθούν στην όχθη της "κοινοβουλευτικής" χούντας. Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να φιμώσουν, να "ελέγξουν" και να καταστείλουν την διαρκώς διογκούμενη λαϊκή οργή.

Η στοχοποίηση του συγκεκριμένου πολιτικού μορφώματος δεν είναι τυχαία επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως η κυρίαρχη συνιστώσα του (Ο ΣΥΝ) δεν οργανώνουν και δεν καθοδηγούν τις κινητοποιήσεις των πολιτών (άρα, ούτε τη χθεσινή στο Α' ΚΑΠΗ). Για έναν απλό λόγο : γιατί αποτελεί ένα νεκρό πολιτικό χώρο, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να παράξει πολιτική.
Ένα μισογκρεμισμένο σπίτι, μέσα στο οποίο συγκρούονται διάφοροι ανεπαρκείς "ηγετίσκοι", μόνοι τους, χωρίς κανείς πια να τους δίνει σημασία. Είναι όμως το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που εκφράζει αλλοπρόσαλλα και απρόβλεπτα μια πάγια αντιμνημονιακή-αντικυβερνητική άποψη. Σε αντίθεση με την υποκριτική πολιτική της ΝΔ και την ανώδυνη και δογματικά "ήρεμη" αντίληψη του ΚΚΕ. Κι αυτό το αλλοπρόσαλλα απρόβλεπτο είναι που φοβούνται οι γηγενείς πραίτορες και οι ξένοι προστάτες τους. Είναι ο φόβος των "από τα κάτω" που σπρώχνει τους γκαιμπελίσκους του ΠΑΣΟΚ να αισχρολογούν ψευδόμενοι, όπου και όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Των "από τα κάτω" που τόσο καιρό τώρα συσσωρεύουν και καταπίνουν εξευτελισμούς, ταπεινώσεις και ψέμματα και που, όταν ξεσπάσουν, δεν θα έχουν ανάγκη από κανένα πολιτικό προσδιορισμό (πόσο μάλλον πολιτικά κουφάρια).

Κλείνοντας, θέλω να θυμίσω μία φράση, η οποία ελέχθη στα 1988 σε ραδιοφωνική συνέντευξη του Michel Rocard. Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τη βία (με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στη Νέα Καληδονία μεταξύ αστυνομίας και αυτονομιστών) ο μετέπειτα πρωθυπουργός της Γαλλίας απαντά : "Όποιος συγχέει την τυφλή βία με τη νόμιμη αντίδραση ενάντια στην κρατικη βία θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου να μπαίνει στη λίστα υποψηφίων για το βραβείο Γκαίμπελ"
Για τους φίλους πασόκους αναφέρω πως ο Michel Rocard είναι μέλος του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος

ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΓΚΑΛΟΥ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ


Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΡΕ; (έτσι δεν λέγαμε όταν ήμασταν μικροί;)
Την μία τον άρπαξε από τον λαιμό για να τον ακινητοποιήσει.
Την άλλη τον έπιασε από τον ώμο ή το μανίκι, δεν θυμόταν καλά πάνω στην σύγχυση.
Στο τέλος θα μας πει ότι..... του έπιασε και τίποτα άλλο!
Τελικά αγαπητέ Δήμαρχε,
όπως μάθαμε από τον κύριο Τερζόγλου, και από τον λαιμό τον πιάσατε, και κεφαλοκλείδωμα του κάνατε (γιατί έπρεπε να φανεί ότι γίνεται πάλη), και μπινελίκια του χώσατε.
Μόνο που ήταν παράσταση για έναν, διότι ο κύριος Τερζόγλου ούτε είχε αλλά ούτε εξεδήλωσε διάθεση για... Σούμο!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΠΡΑΒΟΥΣ" ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Καταγγέλλω με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την απροκάλυπτη επίθεση που δεχτήκαμε τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο εγώ ίδιος από τους μπράβους του κ. Λοβέρδου και του δημάρχου κ. Σαράντη κατά την έλευση του κ. Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ αγ. Αναργύρων. Όταν έγινε γνωστό ότι ο κ. Λοβερδος θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Α ΚΑΠΗ στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 100 κάτοικοι της περιοχής. Προσωπικά συμμετείχα στη συγκέντρωση ως πληττόμενος από τα κυβερνητικά μέτρα δημότης και όχι ανταποκρινόμενος σε κάλεσμα κάποιου πολιτικού φορέα. Καταγγέλλω τον Δήμαρχο κ. Σαράντη ο οποίος μου επιτέθηκε και κρατώντας με από το λαιμό με καθύβρισε με χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου. Η αγανάκτηση και η οργή έχει φτάσει στα όρια της και το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Εμείς, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των αντιλαϊκών μέτρων και της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Παναγιώτης Τερζόγλου Δημοτικός σύμβουλος της «Αλληλεγγύης» Υ.Γ. Να σημειώσω ότι αύριο κιόλας θα καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Σαράντη και να δηλώσω δημόσια ότι τον καθιστώ υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητα τόσο τη δικιά μου όσο και της οικογένειάς μου.

Τερζόγλου:Δέχτηκα επίθεση και ύβρεις από το δήμαρχο

Απο το http://www.aftodioikisi.gr/

Σοβαρές καταγγελίες για το δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Νίκο Σαράντη κάνει με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr o επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλεγγύη» που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Τερζόγλου. Όπως τονίζει ο κ. Τερζόγλου, ο δήμαρχος του επιτέθηκε, τον έπιασε από το λαιμό, τον αποκάλεσε "φασίστα" και στη συνέχεια τον έβρισε με αισχρό τρόπο. Σημειώνει δε ότι ο κ. Σαράντης συκοφάντησε δημοσίως και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη.


-Κύριε Τερζόγλου έγιναν επεισόδια στους Αγίους Αναργύρους εναντίον του υπουργού Υγείας. Τι συνέβη;


Για την Πέμπτη το βράδυ ήταν προγραμματισμένη μία κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Α΄ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων με καλεσμένο τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Αυτό κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και υπήρξε αντισυγκέντρωση περίπου 100 κατοίκων της πόλης.


- Ήσασταν και εσείς παρών;


Ναι, ήμουν κι εγώ παρών, όπως παρόντες ήταν, όπως σας προανέφερα, πολίτες των Αγίων Αναργύρων, κυρίως, από το χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ ΜΛ αλλά και Ανένταχτοι. Να σας πω μόνο ότι μόλις αφίχθη ο κ. Λοβέρδος και τον είδαν πολίτες που βρίσκονταν σε γειτονικά καφενεία, έσπευσαν και ορισμένοι από αυτούς πέταξαν καφέδες.


- Ωστόσο ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων καταγγέλλει ότι η αντισυγκέντρωση οργανώθηκε από τη δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους και εσείς όχι μόνο συντονίζατε αλλά και λάβατε μέρος στα επεισόδια...


Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλεγγύη» ή κάλεσμα μέσω του Διαδικτύου στα μέλη μας να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση. Δεύτερον, όπως σας προανέφερα, στη συγκέντρωση δεν ήταν μόνον πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από πολλούς άλλους πολιτικούς χώρους. Όσο, για το ότι εγώ συντόνιζα, τα ίδια φώναζε ο κ. Σαράντης όταν μπροστά στο Α΄ ΚΑΠΗ, μου επιτέθηκε, με έπιασε από το λαιμό, με αποκάλεσε φασίστα και με έβρισε χυδαία, ζητώντας μου να πάω να μαζέψω, όπως μου είπε, τον Σκουρλέτη με τις βίλες. (σ.σ. εννοεί τον Πάνο Σκουρλέτη, εκπρόσωπο Τύπου του Συνασπισμού).


- Ναι, αλλά υπάρχουν τραυματίες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολύδωρος Τσελέκας και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»...


Πράγματι, όταν εμφανίστηκε ο κ. Λοβέρδος, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ ορισμένων από τους αντι-συγκεντρωθέντες από την μια πλευρά και μελών του ΠΑΣΟΚ, ασφαλιτών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων και ανδρών της ασφαλείας του κ. Λοβέρδου από την άλλη. Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι πετάχτηκαν αυγά και καφέδες, όπως σας προείπα, από την πλευρά των αντισυγκεντρωθέντων οι οποίοι σε καμία περίπτωση, όπως άκουσα να λέγεται, δεν κρατούσαν ξύλα και καδρόνια. Μετά το τέλος των ολιγόλεπτων επεισοδίων είδα τραυματίες και από τις δύο πλευρές και μετά από αρκετή ώρα να φτάνει ασθενοφόρο στο οποίο μπήκαν ένας άνδρας άγνωστος σε μένα και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων ο οποίος είχε ένα βαμβάκι στη μύτη. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ο κ. Λοβέρδος που είχε ολοκληρώσει την ομιλία του φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα.

Oι ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟI ....βαλαν το χέρι τους

Από το http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Με αποδοκιμασίες και άγριες διαθέσεις, "υποδέχτηκαν" τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, πριν από λίγο, στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.
Ομάδα 40 ατόμων, επιτέθηκε στον Λοβέρδο στις 19:30 κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, με αβγά και καφέδες, ενώ υπήρξε και συμπλοκή με τους συνεργάτες του υπουργού που μπήκαν στην μέση. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικών σελίδων, τραυματίστηκε ελαφρά ο συνεργάτης του υπουργού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρας Τσελέκας

Ο υπουργός Υγείας παρέμεινε αποκλεισμένος στο ΚΑΠΗ επί μία ώρα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει.

Καλά ρε Λοβερδο, και συ πήγες να μιλήσεις σε συνοικία που φέρει το όνομα δυο Αγίων, του Κοσμά και Δαμιανού που υπήρξαν γιατροί που δεν πληρώθηκαν ποτέ από κανένα ασθενή για τις ιατρικές τους υπηρεσιες ; Και γι αυτό ονομάσθηκαν "Ανάργυροι".
Ρε μήπως δεν ήταν Συριζαιοι; όπως θα επικαλεστείτε σίγουρα
Ρε μήπως ήταν οι ίδιοι οι Άγιοι Ανάργυροι που βγάλαν το χέρι τους;

Γιατί όπως είναι γνωστό...
Και να θέλει κάνεις να αγιάσει δεν τον αφήνουν..

Κάτι τύποι σαν εσένα και τους "συντρόφους" σου
AMHN

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΑΙ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!
ΕΠΙΣΗΣ...
Σε επικοινωνία του με την Ίσκρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Παναγιώτης Τερζόγλου, κατήγγειλε τις συκοφαντικές προσπάθειες κύκλων του ΠΑΣΟΚ, να συνδέσουν το πρόσωπό του και τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, με συμμετοχή σε πράξεις βίας!

ΤΟ www.fimotro.blogspot.com ΓΡΑΦΕΙ:
Βγήκαν τηλεφωνικά στο Αποκαλυπτικό δελτίο. Ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Σαράντης και ο δημοτικός σύμβουλος Τερζόγλου που είχε κατηγορηθεί από τον δήμαρχο on camera ότι ήταν επικεφαλής στην επίθεση εναντίον του Λοβέρδου. Το ...
σημαντικό είναι ότι κατήγγειλε το Mega επειδή δεν τον κάλεσε να πει αυτός την άποψή του ενώ τα αρνήθηκε όλα δηλώνοντας ότι...
θα ασκήσει μήνυση κατά του Δημάρχου...

ΣΥΝ: Ξεπέρασαν κάθε όριο τα ψεύδη τους

Για ασύστολα ψεύδη που στο παρόν επικοινωνιακό σενάριο ξεπέρασαν κάθε όριο, κάνει λόγο στην απάντησή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιμένει στο ίδιο επικοινωνιακό σενάριο. Στόχος πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, ξεπέρασε κάθε όριο. Με ασύστολα ψεύδη, επιτίθεται προσωπικά στον Πρόεδρο του Συνασπισμού και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις που η ίδια η πραγματικότητα, αλλά και η εικόνα της κάμερας, τη διαψεύδει»,
αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ.
«Για άλλη μια φορά - ελπίζουμε τελευταία - τους γνωρίζουμε ότι η πολιτική τους υποκινεί την κοινωνική διαμαρτυρία και τα κόλπα τους δεν πιάνουν. Ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά προσανατολισμένοι ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, είναι υπέρ των μαζικών, ειρηνικών, μαχητικών αγώνων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κινημάτων αντίστασης και αλληλεγγύης. Για την πολιτική μας δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που χρησιμοποιούν βία, πλήττουν τη δημοκρατία, επιτίθενται στα δημοκρατικά δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσια περιουσία ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Και αυτοί έχουν όνομα. Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Άγριο ξύλο στη συγκέντρωση Λοβέρδου στο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων

Από το www.newsit.gr



- Πρόκειται για μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Α.Αναργύρων
- Πληροφορίες αναφέρουν για δύο γροθιές στο πρόσωπο του υπουργού
- Δήλωση Α. Λοβέρδου: "Ήρθαν για να δείρουν και όχι για να διαμαρτυρηθούν
- Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κατονόμασε τον επικεφαλής της ομάδας

Επικίνδυνη μορφή λαμβάνουν πλέον οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, με γιουχαρίσματα, γιαουρτώματα, αλλά και άσκηση σωματικής βίας.

Σήμερα το απόγευμα άλλο ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε να προστεθεί, καθώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και διέκοψε την ομιλία.

Η ομάδα όμως πέταξε μπογιές και αυγά κατά των μελών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην εκδήλωση αλλά και κατά του ίδιου του υπουργού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να πιαστούν στα χέρια οι παρευρισκόμενοι με τους "εισβολείς".

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο και τα χτυπήματά τους κρίνονται σοβαρά. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Πολύδωρα Τσελέκα, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων.

Και οι δύο έχουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι από τους "εισβολείς" είχαν στα χέρια τους καδρόνια ή λοστούς και με αυτά χτυπούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην κομματική εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ήδη δείχνει για το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναφέρουν ότι η ομάδα που εισέβαλε στο ΚΑΠΗ είναι μέλη της δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα αυτή εισέβαλε στην αίθουσα όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δείρει κόσμο. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία και ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων αποκάλυψε ότι η ομάδα αυτή ανήκει στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του επικεφαλής της ομάδας.
Για το πρωτοφανές επεισόδιο εξέδωσε ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ

Σήμερα, στους Αγίους Αναργύρους, σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έδρασαν οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι».
Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες».
Μόνο που τώρα οι μάσκες έπεσαν.

Οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου.

Ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ :


Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σημειώθηκαν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του. Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας. Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.

http://agioianargyroinews.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή απευθύνετε μόνο σε αυτούς που θέλουν να αυτοκτονήσουν .
    Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
    Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές ,υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ.λ .π. η πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων και ανατιναχτείτε και καθαρίσετε κανέναν από δαύτους .
    Τότε όλοι οι Έλληνες θα σας ευγνωμονούν και θα σας έχουν σαν ήρωες στην καρδία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive