Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Οι φημισμένοι ΓΚΟΥΡΚΑΣ,παίζουν και χορεύουν ΖΟΡΜΠΑ.Δείτε το ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Οι φημισμένοι Γκούρκας,οι σκληροτράχηλοι στρατιώτες του Βρετανικού Στρατού, παίζουν το θρυλικό ΖΟΡΜΠΑ! Εκπληκτικό βίντεο που μας υπέδειξε ο Δρ.Ιωάννης Παρίσης Υποστράτηγος ε.α. και Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης /Διεθνών Σχέσεων.Όχι τυχαία. Διαβάστε το κείμενό του,για να καταλάβετε ακόμη καλύτερα τη σημασία του βίντεο:

"Το περασμένο Νοέμβριο, με την ευκαιρία της εορτής των ΕΔ (21/11) κάποιοι δημοσίευσαν άρθρο με τίτλο: «Ελληνικός Στρατός 2010: μισθοφόροι και πανηγυρτζήδες» (Ελληνικός_Στρατός_2010) το οποίο δημοσιεύτηκε (άκριτα κατά τη γνώμη μου) από μεγάλο αριθμό blogs.

Σημειώστε ειδικώς την παράγραφο του άρθρου:
«Το γελοίο του πράγματος όμως δεν σταματά εδώ. Ανήμερα της Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, θα διοργανωθεί στο Ζάππειο εκδήλωση από τις στρατιωτικές μπάντες. Αντί για εμβατήρια όμως οι στρατιωτικές μπάντες θα παίξουν «ηρωικά άσματα» όπως: Ζορμπάς, συρτάκι, τα παιδιά του Πειραιά, ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, mama mia (!), holiday parade, ας κρατήσουν οι χοροί.»

Για την ιστορία, στο απαράδεκτο αυτό δημοσίευμα αυτό απάντησα τότε (23/11/10), με κείμενό μου , το οποίο δημοσιεύθηκε ευρέως και το οποίο τελείωνε με τα εξής:

Αλήθεια, τι ήθελε να παίξουν οι μπάντες στο Ζάππειο για τον κόσμο; Εμβατήρια για να κάνουν τα παιδάκια ασκήσεις παρελάσεως; Ποικίλη μουσική φυσικά, όπως κάνουν (οι στρατιωτικές μπάντες) σε όλες τις χώρες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να λοιπόν που η απάντηση ήρθε από τους Γκούρκας (!!!) των οποίων η στρατιωτική μπάντα παίζει… το ΣΥΡΤΑΚΙ του ΖΟΡΜΠΑ και μάλιστα με τον ανάλογο… χορευτικό βηματισμό.
Ποιοι είναι οι Γκούρκας; Είναι οι φημισμένοι από τον 19ο αιώνα σκληροτράχηλοι στρατιώτες του Βρετανικού Στρατού, από το Νεπάλ, (βλ. Brigade_of_Gurkhas) στελέχη των οποίων χρησιμοποιούνται ακόμη και ως εκπαιδευτές των υποψηφίων αξιωματικών στην Στρατιωτική Ακαδημία (Royal Military CollegeSandhurst).
Gurkha_Soldier_Monument,_London_-_April_2008.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive