Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πήγαινα στον Λαζόπουλο και με ελικόπτερο. Σιγά μην σε φωνάξει το άναρχο κοτόπουλο! ΒΙΝΤΕΟ !!


manolidou-adonis-386

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ήταν σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον Λάκη Λαζόπουλο.
Για την σύζυγό του, δηλώνει: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Ευγενίας. Είναι πολύ λαμπερή και πολύ αστραφτερή.(…) Ήταν δύσκολο στοίχημα το «Dancing with the Stars Daily» και το ήξεραν όλοι στον ΑΝΤ1. Πιστεύω θα τον βρουν τον δρόμο τους, δεν ανησυχώ. … Στην πρώτη εκπομπή μιλούσε γρήγορα και μου θύμισε Άδωνι Γεωργιάδη! Θεωρώ ότι η Ευγενία είναι ο εαυτός της φέτος. … Πέρυσι ζήλεψα αφόρητα την Ευγενία αν και είχε προσπαθήσει να μου το κάνει όσο πιο ανώδυνο γινόταν. Ο χορός γενικά προκαλεί ερωτικούς συνειρμούς. Μου έφερνε όμως τις χορογραφίες και ήξερε πώς έπρεπε να φερθεί».
Για την τηλεοπτική του κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, λέει:«Κόντρα θα ήταν αν ο κύριος Λαζόπουλος τολμούσε να με καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Θα πήγαινα και με ελικόπτερο! Ξέρετε πολύ καλά πως προτιμά τους μονολόγους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive