Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ






Στο μπλόκο του Λαυρίου, σήμερα κατά τις 3:45, μια δύναμη 25 και άνω αστυνομικών των ΜΑΤ, απρόκλητα εισέβαλαν στα 2 σπιτάκια αιφνιδιάζοντας τους 7-8 παρευρισκόμενους. Αφού έριξαν μέσα ένα δακρυγόνο, μπήκαν στα σπιτάκια και τους χτύπησαν. Οι κάτοικοι, ανήμποροι να αντιδράσουν υπέμειναν βάναυσο ξυλοδαρμό, ο οποίος συνεχίστηκε και έξω από τα σπιτάκια όπου και τους έσυραν .Τρείς απ΄ αυτούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ο ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά χτυπημένος .Ξυλοκοπήθηκε ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Κος Κατσουνάκης Κυργιάκος παρά τη δήλωση της ιδιότητάς του, ενώ έγιναν και σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητό του.Φεύγοντας τα ΜΑΤ έβαλαν φωτιά σε ένα απ΄ τα σπιτάκια!Οι μαρτυρίες των πολιτών:






Βίντεο απ΄ την επίθεση:


Η πρώτη επίθεση!

Τη Τρίτη 29/03/11 τα ξημερώματα τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες των ΥΜΕΤ κατέφτασαν στην λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να συνοδεύσει τις κλούβες και τους άνδρες των ΜΑΤ που είχαν σχολάσει αλλά από τις 6 το πρωί παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην περιοχή μετά τα επεισόδια με κατοίκους.
Αρχικά η εικόνα της δυναμικής αστυνομικής παρουσίας προκάλεσε ερωτήματα και εικασίες πως ενδεχομένως να άνοιγε το μπλόκο κατοίκων στη λεωφόρο. Ωστόσο ΜΑΤ και ΥΜΕΤ προσπέρασαν το μπλόκο και συνόδευσαν κλούβες και συναδέλφους τους προκειμένου εκείνοι να αποχωρήσουν χωρίς να γίνουν στόχος.

Ξαφνικά γύρισαν πίσω κυνήγησαν τους πολίτες που βρίσκονταν στο μπλόκο, έσπασαν τα τζάμια σε ένα απ΄ τα σπιτάκια του μπλόκου και μετά έφυγαν.

Οι Μαρτυρίες:

Βίντεο απ΄ την επίθεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive