Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ..ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ..

Βουνό ο πόνος οργή και θυμός στην μικρή κοινωνία των Τρικάλων !! Ακόμη και ο χειμώνας δακρύζει σήμερα όλα βουβά όλα σκοτεινά.
Πριν από λίγο έφτασε στην πόλη των Τρικάλων και η σορός του άτυχου Αστυφύλακα Σκυλογιάννη Γιώργου και οδηγήθηκε στο σπίτι του οδό Κρυστάλη, με τη συνοδεία περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας,όπου ήδη έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο συρρέουν νέοι ,συνάδελφοι , νέες ,για να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη του ο΄δρόμος γύρω από το σπίτι έχει γεμίσει από κόσμο παρά το προχωρημένο της ώρας .
Μην ξεχνάμε στην επαρχία οι άνθρωποι είναι ενωμένοι και στο πόνο πονάνε όλοι μαζί και δακρύζουν χωρίς ντροπή και χωρίς ενοχές, ακόμη και ουρανός βρέχει όλη την ημέρα συμμετέχοντας και αυτός στην οδύνη !!
Οι συνάδελφοι του Γιώργου διηγούνται ότι οι τα χτυπήματα των δολοφόνων είναι όλα πισώπλατα φαίνεται ότι τα παλληκάρια όταν αντίκρισαν τους δολοφόνους προσπάθησαν να προστατευτούν ρίχνοντας τις μοτοσυκλέτες στο πλάι ενώ οι αδίστακτοι δολοφόνοι θέριζαν τα ανήμπορα παιδιά πισώπλατα από απόσταση λίγων μέτρων .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive