Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Βενιζέλος: “Θα συμβάλουμε μ΄όλες μας τις δυνάμεις στη Λιβύη”...όταν το περασμένο καλοκαίρι ο ΓΑΠ έκλεινε συμφωνίες με τον Λίβυο ηγέτη. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ...



Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη παρέπεμψε ο ΥΕΘΑ, για την ελληνική συμμετοχή στις επιχειρήσεις εναντίον της Λιβύης.Ωστόσο επεσήμανε ότι “θα συμμετέχουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις για να βρεθεί μια λύση:

“Οι δυνάμεις μας είναι ούτως ή άλλως παρούσες στην περιοχή για να υποστηρίξουν ανθρωπιστικές επιχειρήσεις εδώ και πάρα πολλές μέρες. Και τώρα, θα συμβάλουμε με όσες δυνατότητες έχουμε προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο μία, ει δυνατόν, διπλωματική, πολιτική λύση για να σταματήσει η σφαγή αυτή που γίνεται σε βάρος αμάχων, για να αποκατασταθεί η τάξη, για να υπάρξει μία Λιβύη, η οποία να είναι ανεξάρτητη, εθνικά κυρίαρχη και ακέραιη αλλά που να κινείται σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές αντιλήψεις για το τι σημαίνει Δημοκρατία, για το τι σημαίνει κράτος δικαίου…
Θα συγκροτηθεί νωρίς το απόγευμα σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ προκειμένου να λάβουμε τις τελικές αποφάσεις μας και κατά τη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών κι εγώ θα ενημερώσουμε για τις εξελίξεις αυτές, ώστε να είναι πλήρως διαμορφωμένη η θέση της χώρας. Φυσικά θα ενημερωθούν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις για τις εξελίξεις αυτές».


onalert

1 σχόλιο:

  1. Λαβράκι για Σαμαρά από Wikileaks: Άνθρωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας που αργότερα χρησιμοποιήθηκε και για να διακοπούν οι Ελληνορωσικές συμφωνίες.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_20/03/2011_436448

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_20/03/2011_436451

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive