Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Μα είναι δυνατόν να ξοδεύονται τόσα χρήματα μόνο για ένα περίπτερο;ΧΡΥΣΟ είναι;;

ekthesi38.800,00 € συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α θα δώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Διεύθυνση Γεωργικών Εφαρμογών, με περίπτερο, στην «7η Διεθνή έκθεση ZOOTECHNIA 2011» που θα πραγματοποιηθεί από 3 μέχρι 6 Φεβρουαρίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Τα χρήματα αφορούν την ενοικίαση χώρου 162 τ.μ. και του απαραίτητου εξοπλισμού του περιπτέρου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την HELEXPO (ιδιοκτήτης εκθεσιακού χώρου) με απευθείας ανάθεση, λόγω μοναδικότητας.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πως είναι δυνατό να δίνονται τόσα χρήματα και αλήθεια τι θα διαφημίσει το Υπουργείο; Τι θα διαφημίσει σε 162 τ.μ ; Και που που έχουν πάει όλα αυτά τα περίπτερα που στο παρελθόν κόστισαν χιλιάδες Ευρώ ; Να πάρει μέρος μια επιχείρηση σε μια τέτοια έκθεση είναι οτι το καλύτερο και πιστεύουμε οτι θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να επιχορηγηθεί. Αρκεί μόνο η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας στα εγκαίνια της Έκθεσης για να δώσει το ΄΄πολιτικό΄΄ στίγμα και κυρίως την στήριξη της Κυβέρνησης σε μια τέτοια εκδήλωση . Μια απόφαση μάλιστα που ελήφθη μόλις τρία 24ωρα πριν τα εγκαίνια της έκθεσης . Νομίζω οτι ο Πρωθυπουργός μπορεί να συμφωνεί με πολλά απο τα παραπάνω ερωτήματα το ζήτημα είναι πότε θα δοθούν οι απαντήσεις .

Η απόφαση:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypaat/ada/4%CE%91%CE%A1%CE%A9%CE%92-%CE%9B%CE%96

http://www.agroschannel.com/index.php?option=com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive