Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

“Αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Π και της ΓΣΕΕ περευρέθηκε στην Απεργία των Εργαζομένων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ”


Σήμερα 9.2.2011 και ώρα 09.30π.μ, αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και της ΓΣΕΕ παρευρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της INTRAKOM, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα. Οι εργαζόμενοι της ΙΝΤΡΑΚΟΜ αντιδρούν δυναμικά στις αποφάσεις της εργοδοσίας για μείωση των αποδοχών τους και για ομαδικές απολύσεις συνάδελφών τους.

Το κλιμάκιο του Ε.Κ.Π και της ΓΣΕΕ αποτελείτο από τον Δ. Καραγεωργόπουλο – Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, την Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου – Γ. Γραμματέα του ΕΚΠ και τον Μπάμπη Μοσχόπουλο - Αν Γραμματέα του ΕΚΠ.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω συνδικαλιστικών οργανώσεων δήλωσαν αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τον εργαζομένων και του Σωματείου τους, ενώ θα βρίσκονται ενεργά δίπλα τους σε κάθε αγώνα και σε κάθε απόφαση που θα λάβουν, ώστε να αντισταθούμε από κοινού στα εξοντωτικα μετρα που προσπαθεί να επιβάλλει μια απο τις μεγαλύτερες (αν οχι η κορωνίδα) εταιρείες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

http://karageorgopoulos.wordpress.com/2011/02/09/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive