Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα ήταν η σειρά της Αννούλας."Ντου" εκπαιδευτικών σε ομιλία της Διαμαντοπούλου!

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά της διάρκεια συνάντησης της υπουργού Παιδείας με τους δημάρχους της χώρας όπου τους παρουσίαζε το πλάνο για τις συγχωνεύσεις σχολείων. Ενώ είχε ξεκινήσει η συζήτηση, μικρή ομάδα εκπαιδευτικών μπήκε στο χώρο...
διέκοψε την ομιλία της κυρίας Διαμαντοπούλου, άνοιξε πανό και φώναξε συνθήματα κατά του ΔΝΤ. Όσο εκείνοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, συνάδελφοι τους διαδήλωναν έξω από το υπουργείο Παιδείας. Όπως ήταν φυσικό η συνάντηση της υπουργού με τους Δημάρχους διακόπηκε. Ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν όταν ορισμένοι αυτοδιοικητικοί "άρχοντες" μίλησαν απαξιωτικά για τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς. Οι τελευταίοι απάντησαν... ανάλογα και το θέμα έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

1 σχόλιο:

  1. Η Αννούλα του βουνού και του λόγγου. έχει απλήρωτους τους ερευνητές των ερευνητικών ιδρυμάτων για μήνες. Και αν κάποιος ρωτήσει έχει η Ελλάδα επιστημονική έρευνα; Η απάντηση είναι ότι έχει και πολύ μάλιστα, τέτοια ώστε η χώρα να είναι η 25η στον κόσμο σε αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων, με αποτέλεσμα να προσελκύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην χώρα με την μορφή ερευνητικών προγραμμάτων, εισάγοντας έτσι συνάλλαγμα και δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Η Αννούλα όμως του βουνού και του λόγγου, μάλλον προτίθεται να διαλύσει την επιστημονική έρευνα στην χώρα κλείνοντας τα ερευνητικά κέντρα και γυρίζοντας μας στην εποχή του αραμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive