Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΥΡΤΩΣΗ ...ΛΙΓΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΒΡΕ !!

Αρχίζουν οι κρίσεις."Μπαρμπάδες,πάρτε θέση"!
Έφθασε η εβδομάδα των κρίσεων στις ΕΔ,λοιπόν. Πολύ αγωνία για τους κρινόμενους,πολύ δουλειά για τους "μπαρμπάδες",στους οποίους είχε αναφερθεί ο προηγούμενως ΥΕΘΑ,Βαγγέλης Μεϊμαράκης,λέγοντας ότι οι αξιωματικοί δεν τους έχουν ανάγκη.
Μάλλον αναφερόταν στις κρίσεις των ...σουηδικών ΕΔ, ο κ.Μεϊμαράκης,γιατί ποιος μπορεί να είναι βεβαιος στις ελληνικές ότι θα προχωρήσει παραπέρα μόνο με τις ικανότητές του; Πρέπει να πέσει κι αυτό το "τηλεφωνηματάκι" στο υπουργικό γραφείο,να μιλήσει κάποιος στον Αρχηγό,να ακουστεί τέλος πάντων λίγο το όνομα του ενδιαφερόμενου.
Φέτος πάντως είναι σχεδόν βέβαιο,ότι θα γίνει "του κουτρούλη ο γάμος" με τις κρίσεις. Τα δύο μεγάλα κόμματα άρχισαν τις "εχθροπραξίες" πολύ πριν αρχίσει η διαδικασία των κρίσεων. Φανταστείτε τι θα γίνει από αύριο.
Για τους Αρχηγούς,τίποτα δεν αλλάζει.Ποιος είναι ο κερδισμένος από τη στασιμότητα; Ο Α/ΓΕΝ .Έβαλε υποθήκες για το μέλλον.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive