Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στην Ήπειρο ξανά την επόμενη εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη Με το βλέμμα στο ιδρυτικό συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαΐου


Με το βλέμμα στο ιδρυτικό συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαΐου και με στόχο να καταγράψει στις επόμενες δημοσκοπικές έρευνες ποσοστά ανώτερα του 3%, που είναι το όριο εισόδου στη Βουλή, η Δημοκρατική Συμμαχία έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία τις κομματικές μηχανές.Η τελευταία μέτρηση, της GPO, έδωσε στο κόμμα, που συμπλήρωσε μόλις 2,5 μήνες ζωής, 2,9%. Πρόκειται για ποσοστό μακριά από τις προσδοκίες αλλά και τις εκτιμήσεις των επιτελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη.Η ίδια έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων σε όλη την Επικράτεια και το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Φεβρουαρίου) θα επισκεφτεί την Πρέβεζα και την Άρτα, όπου θα παραστεί σε εγκαίνια γραφείων ομάδων πρωτοβουλίας που λειτουργούν ως τοπικές οργανώσεις του κόμματος.Η κ. Μπακογιάννη,αναμένεται να παραβρεθεί και στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive