Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση … ενοχής!


Συλλυπητήρια δήλωση για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, εξέδωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Για όσους ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, η δήλωση αυτή, χαρακτηρίζεται … ανακοίνωση ενοχής!
Σ’ αυτήν ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρει πως «έδωσε (ο Έβερτ) ίσως περισσότερο από τον καθένα ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στην πολιτική ζωή στους νέους ανθρώπους και η γενιά μου τον ευχαριστεί για αυτό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του»!!!
Ο Μιλτιάδης Έβερτ και η οικογένεια του, δεν μιλούσαν με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη από το 1996! Όταν ο τελευταίος μέσα σ’ ένα βράδυ, παραμονές του συνεδρίου του κόμματος, μετακίνησε όλη την ΟΝΝΕΔ ώστε να ψηφίσει για πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή, «πουλώντας» τον πρόεδρο μέχρι εκείνη την στιγμή Μιλτιάδη Έβερτ.
Εκείνη την περίοδο ο Έβερτ είχε τρομερή αδυναμία στον Ευριπίδη. Ο Νίκος Μπάλιος μάλιστα, δεξί χέρι επί χρόνια του Μιλτιάδη Έβερτ, είχε μεσολαβήσει για το διδακτορικό του Στυλιανίδη, καθώς και για το στρατιωτικό του!
Την πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (Σεπτέμβριος 1996), ήταν ακόμα φαντάρος και είχε 2 μήνες για να ολοκληρώσει την θητεία του! Το τηλεφώνημα του Νίκου Μπάλιου στο Υπουργείο Άμυνας είχε διευθετήσει το θέμα και ο Ευριπίδης μετά τις εκλογές, εξαγόρασε την θητεία του!
Και κάτι άλλο! Όταν ο Ευριπίδης γράφει για τον Έβερτ ότι «έδωσε ίσως περισσότερο από τον καθένα ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στην πολιτική ζωή στους νέους ανθρώπους», αυτός που ακολούθησε αυτή την στάση ζωής; Μήπως στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;

Γράφει ο «Γαλάζιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive