Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Βαγγέλης Μαρινάκης:«Ο ΠΑΟ δυσφημεί το ποδόσφαιρο»

«Ο ΠΑΟ δυσφημεί το ποδόσφαιρο»

Επίθεση κατά του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ είπε ότι οι πράσινοι δυσφημούν το ποδόσφαιρο ενώ δεν απέφυγε να ρίξει πυρά και στην ομοσπονδία για την ανακοίνωσή της για τους διαιτητές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η χειρότερη ομάδα στα επεισόδια και δυσφημεί το ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην UEFA. Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος. Τι θέλετε να κάνω να τον βγάλω στον δρόμο;».

Ο κ. Μαρινάκης –επίσης- υποστήριξε απευθυνόμενος στη ΕΠΟ ότι κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία, καθώς φοβίζουν τους διαιτητές με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαιτησίες όπως του Τσινιάρη και του Παμπορίδη.

Η συνεδρίαση της ΕΠΟ είναι σε εξέλιξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive