Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ "παίζει" ΕΔΩ;Αγαπάει ο θεός τον ...αστυνόμο, αγαπάει όμως και τον διαδηλωτή

Απο:ksipnistere _ Ο σιωπών δοκεί συναινείν

Όλοι είδαμε την φωτογραφία του νεαρού με το τόξο στην τεράστια διαδήλωση ης 23ης του μήνα, όπως και την φωτογραφία της αστυνομίας, η οποία μας έδειχνε και ένα γαλάζιο ..τσεκούρι, ως αντικείμενο που κατείχε ο συγκεκριμένος συλληφθείς.

Το τσεκούρι όμως, καθώς φαίνεται, είναι ..."αλλουνού παπά ευαγγέλιο", ή καλύτερα, αλλουνού **μπάτσου** (αστυνομικός δεν μπορεί βεβαίως να ....
αποκληθεί ένας τέτοιος τύπος, όπως θα διαφανεί παρακάτω).

το τσεκούρι, φαίνεται σε φωτογραφίες ολοκάθαρα (βλ. link παρακάτω) να κάνει βόλτες μέσα σε σακίδιο ΜΑΤατζή πολύ πρίν τα επεισόδια και τη σύλληψη. Για όσους "καχύποπτους" σκεφούν ότι "οι φωτογραφίες είναι μετά τη σύλληψη", η διμοιρία που κουβαλά το τσεκούρι είναι **άλλη** από τη διμοιρία που έκανε τη σύλληψη του "τοξότη", όπως φαίνεται και από τα σχετικά σύμβολα στα κράνη. Η διμοιρία με τον τσεκουροφόρο ΜΑΤατζή, στις φωτογραφίες συνοδεύει άλλον συλληφθέντα (άραγε αυτουνού τί να του φορτώσανε;). Η διμοιρία που συλλαμβάνει τον τοξότη είναι στην τελευταία φωτογραφία, σε άλλο σημείο της Πλατείας Συντάγματος.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΟΙ
ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.

Ο συγκεκριμένος νεαρός, είχε το τόξο, και γι αυτό ας κριθεί, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Το συγκεκριμένο τσεκούρι θα μπορούσε να έχει "φυτευθεί" σε οποιονδήποτε αποφάσιζε το ένστολο γουρούνι οτι "δεν γουστάρει τη φάτσα του".


Πράσινο Σοκ (ΠΡΑΣΟΚ)





2 σχόλια:

  1. εισαι κατι ωρες πισω αρθρογραφε! ΔΕΝ ειναι διαδηλωτης!!συλληφθεντας ειναι,και ειναι αλλος ο ρολος του και της παρεας του πισω απο ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι κατι ωρες πισω αρθρογραφε! ΔΕΝ ειναι διαδηλωτης!!συλληφθεντας ειναι,και ειναι αλλος ο ρολος του και της παρεας του πισω απο ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive