Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ένταση στη Βουλή για την απεργία στο Μετρό

Για βαρύτατη προσβολή του Κοινοβουλίου και των κομμάτων κατηγόρησε τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων λειτουργίας του Μετρό, κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Ο Αντώνης Σταματόπουλος υποστήριξε ότι η διοίκηση του Μετρό απειλεί τους εργαζομένους με απόλυση αν απεργήσουν και πρόσθεσε ότι προτίθεται να καταθέσει μόνο ένα υπόμνημα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και να αποχωρήσει.
Ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, μίλησε για βαρύτατη προσβολή του κοινοβουλίου, που είναι χώρος ελεύθερου διαλόγου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για θεατρινισμούς.
Την Τρίτη, η Αθήνα έχει μείνει χωρίς Μετρό, παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομη την απεργία.
Το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας του Μετρό αποφάσισε να κρατήσει κλειστό το μέσο μαζικής μεταφοράς ενώ τα άλλα δύο σωματεία της εταιρείας έχουν αποφασίσει να μην απεργήσουν.
Η διοίκηση της Αττικό Μετρό, Εταιρία Λειτουργίας, έχει ήδη κινήσει διοικητικές διαδικασίες προκειμένου να επιβληθούν κυρώσεις σε εκείνους που εμπόδισαν τη λειτουργία του Μετρό παρά την απόφαση του πρωτοδικείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive