Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ελεύθερος ο... τοξοβόλος της Βουλής


Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, ο νεαρός που συνελήφθη κατά την διάρκεια της πορείας στην πρόσφατη απεργία να στοχεύει με το τόξο του τη Βουλή.

Ο ανακριτής του όρισε απαγόρευση έξοδου από τη χώρα και την εμφάνισή του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απολογούμενος ο νεαρός υποστήριξε ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ο λόγος που το μετέφερε μαζί του ήταν γιατί το θεώρησε ως μια συμβολική πράξη.

Σχετικά με το τσεκούρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ο νεαρός καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι το τοποθέτησαν οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του στα κατασχεθέντα στην κατοχή του αντικείμενα.

3 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ποτε οτι θα τιμωρηθει το πιονι του ΣΥΡΙΖΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ????ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην ιδια ΠΑΡΕΑ ειναι ο ΤΟΞΟΤΗΣ με τους υπολοιπους ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΣΙΡΑΚΙΑ.ενταξει ΝΑ ΜΗ φυγει απο αυτη τη χωρα ο ΤΟΞΟΤΗΣ.. τον χρειαζονται ΚΑΠΟΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ για το παρακρατος.ΔΕΣΤΕ το βιντεο με ποιους ειναι ΜΑΖΙ!.αν δεν το χετε σας το στελνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive