Η φωτογραφία από δεξίωση γάμου του υιού Ντενκτάς κάπου σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα, το οποίο ανήκει σε ξεριζωμένο Ελληνα αλλά τώρα το σφετερίζονται οι Τούρκοι. Διακρίνονται τρία κουμάσια! Από αριστερά προς τα δεξιά: ο τούρκος ηγέτης Ρ.Ντενκτάς (ο φαλακρός. Αυτός που κατέσφαξε χιλιάδες Ελλήνων, βίασε τις μανάδες και αδελφές μας, ξερίζωσε τους συμπατριώτες μας και έκανε κράτος το συνοθύλευμα των παλαιοεποίκων και νεοεποίκων τούρκων). Αυτός που χαριεντίζεται απέναντί του είναι ο αρχηγός των συναγερμικών, Ν. Αναν-στασιάδης άλλως Νίκος Χρυσάνθου (όπως ο ίδιος δηλώθηκε κατά τις ημέρες της μεγάλης απάτης του χρηματιστηρίου για να μη γίνουν αντιληπτές οι βρωμιές του). Δίπλα του, αυτός που υποκλίνεται με περισσή δουλικότητα είναι ο Μ. Παπαπέτρου, πρώην σταλινικός και αργότερα κυβερνητικός εκπρόσωπος της δήθεν «ναυαρχίδος του πατριωτισμού» του (τώρα εσχατόγερου) Κληρίδη. Αυτόν (τον Κληρίδη) ο Αρχηγός Διγενής κατέδειξε ήδη από το 1960 ως μισέλληνα και μειοδότη! Αυτός ο Κληρίδης (πιστή θεραπαινίς των αγγλικών συμφερόντων) για χρόνια ενέπαιζε τους ανεγκέφαλους Συναγερμικούς, ότι την πατρίδα δεν θα παραδώσει ούτε και “επ΄ελάττω” και αυτοί οι ηλίθιοι το έχαφταν και ορκιζόντουσαν στον πατριωτισμό του. Τυφλοί και ανίκανοι να κρίνουν δεν αντιλαμβάνοντο ότι μας παρέδιδε σταδιακά στους Τούρκους. Το 2004 στο Δημοψήφισμα αυτός ο …”εξαιρετικός πατριώτης” μας συμβούλευε, με το ξερό του χέρι στο Ευαγγέλιο και επικαλούμενος τον δήθεν πατριωτισμό του και τη δήθεν σοφία του (στραβάρα στα μάτια του!) μας καλούσε να ψηφίσουμε το ολέθριο σχέδιο Ανάν!

Διαβάσαμε την αναμενόμενη ανακοίνωση του ΔΗΣΥ (DΕSI) για την λαθρομετανάστευση, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στην οποία το Κόμμα κάνει «προτάσεις στον υπουργό Σιλικιώτη». Σχετικό και το άρθρο στη Σημερινή «Πρωτοβουλία κατά της λαθρομετανάστευσης» του Ανδρέα Κυπριανού, βο(υ)λευτή Λεμεσού του DΕSI .

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, επειδή έρχονται εκλογές, το «πατριωτικό» κόμμα ξαφνικά θα «ανακαλύψει» το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Τι άλλο να αναμένουμε; Μα φυσικά δηλώσεις και από την “υπέρπατριώτισσα” (αλλά και μέχρι προ τινός και αντιρατσίστρια http://antistasi.org/?p=3798 ) κα Ε.Θεοχάρους. Δηλώσεις έντονα ”ρατσιστικές” αναμένουμε ν΄ακούσουμε και από τον πόεδρο του DESI.
Έρχονται εκλογές και πρέπει να δείξουν οι πολιτικάντηδες ότι ακόμα νοιάζονται για την Κύπρο, ότι δεν έχουν χάσει τα λογικά τους μέσα από ξενομαγειρεμένα ιδεολογήματα του φιλελευθερισμού, των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ανοχής στην διαφορετικότητα».
Διαβάστε στο παρακάτω σύνδεσμο για το τι πραγματικά πιστεύει το φιλελεύθερο μαντρί για το θέμα του εποικισμού της Πατρώας Γης. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση για αφελείς… http://antistasi.org/?p=14025
Διαβάστε επίσης για αυτούς τους θεομπαίχτες : http://antistasi.org/?p=3300
Καλώς κακού, ξανακούστε το τραγουδάκι και δώστε βάση στο στίχο!