Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δεν Πληρώνω !! (από ανάγκη και όχι από χόμπι ) Δεν καταφερε να μας κανει λαθρομετανάστες ακόμα η κυβέρνηση ...λαθρεπιβάτες όμως μας έχει κανει σίγουρα

Προς κύριον Ρέππα . Θα ήθελα κύριε υπουργέ να σε πληροφορήσω ότι είμαι ένας από αυτούς τους εργαζομένους της γενιάς των 700 ευρώ που με κάθε φιλότιμη προσπάθεια εσένα και της κυβέρνησης σου μας έκανε γενιά των 400ευρώ .
Είμαι ένας από αυτούς που δεν  πληρώνει και θα συνεχίσω να μην πληρώνω όχι γιατί έχω κάποια διαστροφή ή ανωμαλία , αλλά απλά επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα που παίρνω .
Επίσης θέλω να σου πω ότι σε νιώθω σαν από τους μεγαλύτερους Αληταράδες τις κυβέρνησης γιατί προεκλογικά σαν αντιπολίτευση μας μιλούσατε για κοινωνική αλληλεγγύη και μας το παίζατε σοσιαλιστές , ενώ μόλις γίνατε κυβέρνηση γίνατε από τα χειρότερα δεξιά καθεστώτα . Ανυπομονώ να σε δω κάποια μέρα στο μετρό που τόσο καλά γνωρίζεις ώστε μας βάζεις μαχαίρι στο λαιμό να πληρώνουμε το ένα τρίτο του μισθού μας για τις μετακινήσεις μας για να σου κάνω τα μούτρα καλοκαιρινά ! Και τότε θα δεις πως από Ρέππας θα γίνεις Κρέπας ... Είστε όλοι τόσο ξεφτιλισμένοι που μόνο με ξύλο και σπάσιμο μούτρων θα βάλετε μυαλό .
Ο Λαθρεπιβάτης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive