Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη πριν από λίγο η 27χρονη Γερμανίδα Φέι Μέγιερ, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η σύλληψή της έγινε έπειτα από βούλευμά του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές του Συμβουλίου έκαναν δεκτή με το βούλευμά τους την εισαγγελική πρόταση που έκρινε ύποπτη φυγής την Φέι Μέγιερ και ζητούσε την προσωρινή της κράτηση.


Όπως έγινε γνωστό, την στιγμή που συνελήφθη επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με έναν φίλο της και πήγαινε από την κατοικία της στον Περισσό -όπου είχε συλληφθεί και την προηγούμενη φορά- στο γραφείο του δικηγόρου της.Συνελήφθη η 27χρονη Γερμανίδα

Η 27χρονη, η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή της σε τρομοκρατικές οργανώσεις και δηλώνει ότι ανήκει στον χώρο των αντιεξουσιαστών, είχε απολογηθεί στην 19η τακτική ανακρίτρια, στις 17 Ιανουαρίου.

Μετά την απολογία της 27χρονης, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα ως προς το αν θα πρέπει να κρατηθεί ή όχι προσωρινά, με την ανακρίτρια να τάσσεται υπέρ του να αφεθεί ελέυθερη με όρους και την εισαγελέα να προτείνει προφυλάκιση.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία, τασσόμενο τελικά υπέρ της εισαγγελικής άποψης.

Οι συνήγοροί της έχουν προγραμματίσει για αύριο συνέντευξη Τύπου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, καθώς χαρακτηρίζουν την απόφαση «πρωτοφανή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive