Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣΟΚ 2011. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν όπως απαγορευθεί κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία…» ΟΧΙ δεν κάνουμε πλάκα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΗΔΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Xoύντα και επισήμως! Απαγορεύουν τώρα και τις δημόσιες συναθροίσεις! ΔΕΙΤΕ:

Το Φιρμάνι του TsotAga

Το κατάπτυστο, εμετικό κείμενο που όζει πανταχόθεν χουντική και παρακρατική σαπίλα , εκδόθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών κατά παραγγελία της κεντρικής διοικήσεως , για να αποτρέψουν κινητοποιήσεις αγροτών.

Φτού σας χουνταίοι του ΔΝΤ , ξεφτίλες νεοδοσίλογοι , ταγματασφαλίτες των τραπεζών και των μεγαλοεργολάβων…Έχει πάτο ο κατήφορος σας ;

"OΧΙ ! Δεν έχει πάτο "..... απαντά η ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"
Η κουλτούρα και το π(υ)όν της σημερινής ΕΛ.ΑΣ. περιγράφεται αναλυτικά στην ανάρτησή μας "Μερικές σκέψεις για τα γεγονότα του Αγ.Παντελεήμονα..." , περιληπτικά ως εξής:

"...Η σημερινή "ελληνική αστυνομία" αποτελείται βασικά ,από ανθρώπους 3 κατηγοριών:
  • Οσφυοκάμπτες , απάτριδες , σφουγγοκωλάριους της Νέας Τάξης (a la Grece) κυρίως ανώτατους και φιλόδοξους ανώτερους αξκούς,

  • κατά Πάγκαλον "κοπρίτες" που αναζήτησαν και βρήκαν διέξοδο στην τεμπελχανοσύνη τους (ως επί το πλείστον γόνοι ή υποτακτικοί κομματαρχών)
  • κι εξαθλιωμένους νέους (διαποτισμένους με το φαρμάκι της εκπαίδευσης των τελευταίων 30 ετών) των 700€ που κρύβουν την ξεφτίλα τους στο "υπακούω διαταγές" ή βγάζουν τα πάσης φύσεως απωθημένα τους στους αγωνιζόμενους Έλληνες. Δεν είναι τίποτα άλλο από φρικιά που....... "συνέχεια εδώ "
Η κουλτούρα της "δημοκρατίας του κωλόσογου των Μινέϊκο" ξεκινά από πολύ παλιά.Συγκεκριμένα από τον Άθλιο Πρακτοράκο των Άγγλικών συμφερόντων στην Ελλάδα τον "Γέρο-Γιώργο".
Θαυμάστε το παρακάτω "δημοκρατικό" Φιρμάνι του , ως Υπουργός Παιδείας .... τύφλα να έχει η Diamantopoulou !

ΔΙΚΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ :
ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" !!!!!!!!
κι όχι από όποιον -όποιον ......
Από τα κομμούνια που όλη του τη ζωή ξέσκιζε!
Αναδημοσίευση από :
HellenicRevenge(με προσθήκες μας)
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/02/blog-post_2629.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive