Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτο: Επίθεση με Γκαζάκια στα γραφεία βουλευτή του ΛΑΟΣ Άγγελου Κολοκοτρώνη και της Ένωσης Αστυνομικών

Τραυματίστηκαν από τα θραύσματα δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε διάστημα εννέα μόλις λεπτών σημειώθηκαν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση, στις 13:17, εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια έξω από το γραφείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άγγελου Κολοκοτρώνη, στο δεύτερο όροφο κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 74. Από την έκρηξη και τα σπασμένα τζάμια, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο γυναίκες, και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στις 13:28, ακολούθησε δεύτερη έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού -αποτελούμενου και πάλι από γκαζάκια- έξω από τα γραφεία της Ένωσης Απόστρατων Κατώτερων Αστυνομικών, που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Προμηθέως 1. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ δεν προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα.





1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive