Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΤΕ ΤΑ κ.κ.ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ + ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ:«Δε φεύγουμε ζωντανοί από εδώ»,"ΑΝ μπεί η Αστυνομία, τότε φέρτε ΦΕΡΕΤΡΑ" Ωραία ε;

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ;;

Σκληραίνουν την στάση τους οι Λαθρομετανάστες

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στη Νομική καθώς σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν οι μετανάστες δηλώνουν αμετακίνητοι στο να μετακινηθούν από τη Νομική.

Ο Γιαννόπουλος εκπρόσωπος της επιτροπής Αλληλεγγύης τόνισε ότι «το κτίριο που μας προτάθηκε να μετακινηθούμε είναι ακατάλληλο. Εάν θεωρούν ότι είμαστε εύκολος αντίπαλος κάνουν λάθος. Δε φεύγουμε από εδώ. Όπου και να βρεθούμε Έλληνες (ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙ;) και μετανάστες ξεκινάμε απεργία πείνας.
Ένας εκ των μεταναστών δήλωσε ότι «θέλουν να μας πετάξουν σαν τα σκυλιά. Δεν φεύγουμε από εδώ ζωντανοί. Εάν αποφασιστεί επέμβαση της αστυνομίας τότε να φέρουν και φέρετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive