Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο Κομμουνιστής Φιντέλ Κάστρο σέβεται της Ορθοδοξία την όποια ο Κώστας Λώμης την απορρίπτει!

http://imaginepolitesagioudimitriou.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html


Επειδή είναι δύσκολο να πείσει κάποιος τους άθεους και τους απάτριδες να σέβονται την Ελλάδα και την Ορθοδοξία γιατί οι αθεόφοβοι ντύνουν την ομολογία απιστίας (π.χ. στην τελετή ορκωμοσίας δήμαρχων) τους με την ιδεοληψία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα ήταν καλύτερα να διαβάσουν καλύτερα Ιστορία για να δουν τις στενές σχέσεις του βυζαντίου με την εκκλησία για να αντιληφτούν διαχρονικά τις σχέσεις συνεργασίας υπέρ της κοινωνίας του ελληνισμού με την εκκλησία.
Από την άλλη από 2004 και μετά συμβαίνει το έξης φαινόμενο που ο ριζοσπάστης δεν Τολμάει να το παραδεχτεί! Σε ρυθμούς τσούναμι προσηλυτίζει πιστούς η ορθοδοξία στην κομμουνιστική Κουβά!

«ΚΥΡΙΕ» Λώμη εάν δεν θέλετε «χριστιανικές» ψήφους , ας βγει να το πει «φορά παρτίδα»! Έκτος εάν δεν ξέρετε το στενό εναγκαλισμό με την εκκλησία υποψήφιων δημοτικών σύμβουλων με το συνδυασμό Ανδρούτσου.

Ευθύνες έχει και η Ανδρούτσου που συμπεριέλαβε άθεους αριστερούς (Θεοδωρόπουλος, Διαβολίτσης) στο ψηφοδέλτιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive