Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ; ΑΜΟΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!


Το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία από το 2007 στην Ιταλία. Που θέλουν να φτιάξουν τέμενος και τζαμιά; Εκεί; Ωραία. Ρίχνεις στην περιοχή λίγα χαριτωμένα γουρουνάκια, τα τραβάς με βίντεο για να υπάρχουν και οι απαραίτητες αποδείξεις ότι ο χώρος είναι......
πλέον "μολυσμένος" και ω, το θαύμα, ο χώρος ανέγερσης αυτομάτως καταστρέφεται και θεωρείται από τους μουσουλμάνους μολυσμένος και συνεπώς ακατάλληλος για την ανέγερση τεμένους ή τζαμιού!

Απλά πράγματα και καθαρίσαμε με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους και τζαμιών στην Ελλάδα όπως καθάρισαν και στην Ιταλία!

Σιγά σιγά και “μολύνοντας” κάθε υποψήφια περιοχή ανέγερσης, θα τους φτάσουμε στην Εκάλη και στο Καστρί και ας ρίξει μετά ο Παπανδρέου και οι προοδευτικούληδες της αριστεράς τα γουρούνια για να γλιτώσουν εκείνοι τις δικές τους περιοχές από τον εξισλαμισμό και τον πολυπολιτισμό και αφήστε τους να κουρεύονται. Κάντε τους να χορέψουν πραγματικά πολυπολιτισμικά και θα δείτε πως το παραμύθι τους θα τελειώσει με τη μία και ανέξοδα.




http://eleftheriskepsii.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive