Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα oι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ. Καταγγελίες των συνηγόρων τους. Μήπως έπρεπε να τους συμβουλέψουν ΠΡΙΝ;


Παραπέμπονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Οι 6 συλληφθέντες από τις ταυτόχρονες επιχειρήσεις της αστυνομίας χτες σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά και Καλλιθέα οδηγήθηκαν στις 6:30 το απόγευμα στον Εισαγγελέα πρωτοδικών και παραπέμπονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η προσαγωγή των συλληφθέντων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μεταφέρθηκαν με μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού και συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης.

Η υπεράσπιση του Μητρούσια καταγγέλλει απαράδεκτες μεθόδους

Ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος του Αλέξανδρου Μητρούσια, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» κατήγγειλε ως «πρωτοφανή» την τακτική της αστυνομίας για τους συλληφθέντες.

«Αυτά τα πράγματα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Περισσότερο από 24 ώρες είναι κρατούμενοι χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα εάν έχουμε ή όχι συλλήψεις και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας των έξι με τον έξω κόσμο».

Επίσης έκανε λόγο για «βάναυση κατάλυση του βαθύτερου πυρήνα των δημοκρατικών και δικονομικών δικαιωμάτων» και συμπλήρωσε: «είναι αξιολύπητο αν και οι εισαγγελείς συνεργούν σε αυτό».

Ο κ. Παπαδάκης, υπ[οστήριξε ότι επιχειρείται μέσω «επιτυχιών» να αποτραπούν οι κινητοποιήσεις «και να δημιουργηθεί ένα ασφυκτικό κλίμα τρομοκράτησης» εν όψει των κινητοποιήσεων για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του εντολέα του, από πέρσι τον Οκτώβριο που εκδόθηκε το ένταλμα σε βάρος του, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πήγε για πρώτη φορά χθες, στο πατρικό του για να κάνει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive