Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελλάδα όμηρος πρακτόρων της CIA! Του Κώστα Χαρδαβέλα

Φοβερές αποκαλύψεις για την αιχμαλωσία της Ελλάδας από πράκτορες της αμερικανικής CIA που κατευθύνουν την πολιτική των ΗΠΑ για την Ελλάδα περιέχονται στα απόρρητα ντοκουμέντα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα που θα παρουσιάζονται από σήμερα στο newsbomb.gr.

Σε αλλεπάλληλες μυστικές εκθέσεις τους προς τον Λευκό Οίκο και το State Department οι Αμερικανοί πράκτορες από το 1981 επιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτείται από τη Λιβύη και το Ιράκ του Σαντάμ και προτείνουν:

1) Μία τουρκική στρατιωτική ενέργεια ή απειλή θα μπορούσε σημαντικά να αλλάξει την προοπτική για την ελληνική κυβέρνηση.

2) Η ελληνική οικονομία θα είναι πάντα όμηρος των προμηθευτών πετρελαίου και έτσι θα αναγκαστεί να διενεργήσει σημαντικές εσωτερικές προσαρμογές για να μειώσει το αυξανόμενο έλλειμμα στο ισοζύγιο πληρωμών.

Στο απόρρητο έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας των Αθηνών προς το υπουργείο των Εξωτερικών των ΗΠΑ, με αριθμό 0111445Ζ Μάιος ’81, αναγράφονται τα εξής σαν πρόταση των Αμερικανών πρακτόρων:

«Πιστεύουμε ότι ένα πραξικόπημα σχεδόν σίγουρα θα ήταν υπέρ των ΗΠΑ. Τα ενδιαφέροντά μας για τις βάσεις μας και τις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα θα ήταν εξασφαλισμένα μόνο με μια στρατιωτική ή με μία πολιτικά δεξιά κυβέρνηση».

Διαβάστε τα απόρρητα έγγραφα και δείτε αποσπάσματα από την χθεσινή εκπομπή "Αθέατος κόσμος" στοnewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive