Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Θα είναι κι ο ... Ιμάμης;Συναυλία αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα.Εκδήλωση με πολιτικές και κοινωνικές διαστάσεις σε μια ταραγμένη γειτονιά.

Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη μισαλλοδοξία και τις ακρότητες θα αντηχήσει στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής την Κυριακή, στη συναυλία ενότητας που οργανώνουν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Αρχιεπισκοπή.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, σε μια ταραγμένη γειτονιά που έχει βρεθεί συχνά στο επίκεντρο της προσοχής λόγω βίαιων καταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί μία μουσική εκδήλωση για την ειρηνική συνύπαρξη και την αλληλεγγύη, την οποία θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Το πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης, την οποία θα ανοίξει η Τετράφωνη Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα, έχει ως εξής:

-Καμεράτα: «Εν χορδαίς» του Μιχάλη Αδάμου με τη μουσική διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ.

-Καμεράτα: «Κοντσέρτο Γκρόσο των Χριστουγέννων» του Αρκάντζελο Κορέλι.

-Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης με χοράρχη τον Αχιλλέα Χαλδαιάκη, θα ψάλουν ύμνους της γιορτής των Χριστουγέννων

-Γιώργος Νταλάρας: Βυζαντινός ύμνος με τη συνοδεία των Μαϊστόρων της Ψαλτικής Τέχνης.

-Γιώργος Νταλάρας: Δοξαστικό από την "Κρεολή Λειτουργία" με τη συμμετοχή της χορωδίας της ΔΕΗ και υπό τη μουσική διδασκαλία του Κωστή Κωνσταντάρα.

-Γιώργος Νταλάρας: «Της αγάπης αίματα» (από το Αξιον Εστί) του Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχει η Καμεράτα και η χορωδία της ΔΕΗ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο κοινό και οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός, που λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive