Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Πολύ σημαντική μέρα...»


Τη σημασία που έχει για τον ίδιο η ανάληψη της προεδρίας του Ολυμπιακού έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, όπου κι έγινε η παράδοση-παραλαβή από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο επί 17ετίας πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» (από τον Απρίλιο του 1993) παρέμεινε ως απλό μέλος στο νέο Δ.Σ. ενώ τη θέση του πρώτου αντιπροέδρου ανέλαβε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης τζούνιορ.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης κ.Μαρινάκης δήλωσε: «Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό».

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη
Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης
Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης
Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης
Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος
Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης.

Θεραπεία ο «Τόρο»

Στη σκιά της αλλαγής σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού, η ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση για το 2010. Ο Βασίλης Τοροσίδης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο εκτιμάται πως θα αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» για τη 16η αγωνιστική. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μέλμπεργκ και Μοντέστο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή το πρωί (10:30), καθώς για την πρώτη μέρα του 2011 τούς δόθηκε ρεπό.

Νίκος Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive