Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Λάβαμε - Δημοσιεύουμε : Πάθαμε εγκεφαλικά και εμφράγματα όταν μας απόλυσες κύριε Χατζη..βλάκα


Αλήθεια πόσοι απο εμάς τους απολυμένους της Ολυμπακής , όπου μετά απο τόσον εμπαιγμό και κοροιδία απο τον εν λόγω κύριο μας ικανοποιεί μια τέτοια εικόνα ;
Ίσως πιάσαν οι κατάρες των μανάδων και των γυναικών μας , που ξαφνικά και εν μέσο μιας νυχτός μείναμε χωρίς δουλειά και απο τότε άρχισε ο Γολγοθάς μας ... Το ξύλο που έφαγες κύριε πρώην Υπουργέ δεν φτάνει . Πρέπει να φας τοσο ξύλο ώστε κάθε πρωί να κοιτάς τα μούτρα σου στον καθρέφτη και να μας θυμάσαι . Να θυμάσαι τις στιγμές που μας έγραφες στα παλιά σου τα παπούτσια όταν κλαίγαμε και χτυπιόμασταν έξω απο
το γραφείο σου (γιατί μέσα δεν μας δέχτηκες ποτέ ...) Δεν πειράζει σου ανταποδώσαμε το "καλό" με το παραπάνω νομίζω ... Ευχομαι την επόμενη φορά να μην είναι κανενας κοντά σου να σε σώσει και να ξεφτιλιστείς όπως ξεφτιλιζόμαστε και εμείς κάθε μέρα στον ένα χρόνο ανεργίας που μας έριξες .... Καλά να πάθεις .

Αναγνώστης (απολυμένος της Ολυμπιακής που αναγκάστηκα να κόψω το φροντιστήριο των παιδιών μου γα τον εν λόγω κύριο Γάίδαρο)
στις 5:50 μ.μ.

Αναρτήθηκε από peramatozoa

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα κοπρόσκυλα. Τι κατάφεραν; Να δείρουν έναν άνθρωπο που μας απάλαξε από τις καθαρίστριες με τα πεντοχίλιαρα (ευρώ) της Ολυμπιακής. Όπως και την άλλη φορά τον Απ.Κακλαμάνη. Δυό από τους πιο σοβαρούς της Βουλής. Εγώ ούτε τον έναν ψηφίζω, ούτε τον άλλο, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι από τους καλύτερους στα κόμματά τους. Έχουν τα κότσια να κάνουν τα ίδια στους Π.Ψωμιάδη, Α.Τσοχατζόπουλο, Γ.Παπαντωνίου, Γ.Αλογοσκούφη, Κοντομηνά και άλλους "τέτοιους" που ρήμαξαν τον κοσμάκη και τα ταμεία; Οι θρασύδειλοι είναι όργανα των πλουσίων, όπως και οι πυρήνες της φωτιάς, οι 500 τέκνα εργολάβων και λοιπών προοδευτικάριων (τσιπράκια), που είχε τσακώσει ο Βαλυράκης στο Πολυτεχνείο το 1995, και άλλοι τέτοιοι κάτοικοι βορείων προαστίων και Αμερικανικών κολλεγίων (Παπαρήγας daughter where are you;). Η μεσαία και η κατώτερη τάξη πρέπει να ξυπνήσει γιατί οι λεφτάδες και μέσα στην κρίση πάλι αύξηση κερδών θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala toy ekanan....afou eixan thn exousia kai ta ekanan xalia as ta fane twra apo thn pasokara....mas gemisane ksenous kai aytoi!!!!!!!kai an einai antithetoi se ayto pou ginete as kateboun stous dromous.ta meloi ths nd opws kai oi psifoforoi tous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκαναν και ένα καλό τα κομματόσκυλα μπράβο τους. Πρέπει να πάτε σπίτι σας για να ξυπνήσετε ρε πυρότουβλα;

    Προκρούστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive