Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παρά λίγο να γινόταν του... Χατζηδάκη. Πήγε για ευχές, άκουσε... κράξιμο ο Παπουτσής. Πολίτης «τα έβαλε» με τον Χρήστο Παπουτσή. Δείτε φωτο

Τις καθιερωμένες ευχές πήγε να δώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής στον αστυνομικό που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην πλατεία Συντάγματος, αλλά είχε την ατυχία (ατυχία θεωρείται πια...) να τον... αναγνωρίσει ένας μεσήλικας περαστικός, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να του τα ψάλλει, μέρες που είναι.
Ο υπουργός μπήκε «στο στόχαστρο» του άνδρα όταν στάθηκε στο προαύλιο της Βουλής για να κάνει δηλώσεις.
O άνδρας άρχισε το «κράξιμο» από το ναυάγιο του «Σάμινα» για να φτάσει στο σήμερα λέγοντας «Ο κόσμος πεινάει κ. υπουργέ κι εσείς δεν κάνετε τίποτα».
Αμέσως έσπευσε κοντά στον πολίτη ένας άνδρας από την ασφάλεια του κ. Παπουτσή προκειμένου να τον απομακρύνει ενώ για λίγα λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αμαλίας, προκαλώντας τη δυσφορία των οδηγών.
Δείτε τις φωτογραφίες...








2 σχόλια:

  1. Τὶ ἔγινε ρὲ παιδιὰ μὲ τὸ Καραμανλῆ καὶ τὸν Βαλινάκη στὴν Γερμανία πρὶν λίγες μέρες ; Κάτι πῆγε νὰ γράψῃ ἡ Ἑστία καὶ τὸ πνίξανε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN λέμε τέτοια πράγματα, ΔΕΣ ΕΔΩ!
    Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010
    Τα «έψαλλαν» ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε Καραμανλή-Βαληνάκη. Εξοργισμένοι ομογενείς τους επιτέθηκαν φραστικά

    Τελικά το αεροδρόμιο του Μονάχου δεν είμαι γούρικο για τους έλληνες πολιτικούς. Μετά τις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος το καλοκαίρι, αυτήν την φορά την τιμητική τους είχαν τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη.

    Δεκάδες ομογενείς, όταν τους αντελήφθησαν άρχισαν να τους γιουχάρουν και να τους επιτίθενται φραστικά με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

    Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών αρχών προκειμένου το συμβάν να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.


    post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Τα «έψαλλαν» ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε Καραμανλή-Βαληνάκη. Εξοργισμένοι ομογενείς τους επιτέθηκαν φραστικά http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_5719.html#ixzz19hXemaBM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive