Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Όταν ο κύριος αντιπρόεδρος λέει, ότι μαζί τα φάγαμε,

δηλαδή έχουμε εκατομμύρια από αυτά που "μοίρασαν" οι πολιτικοί στα σπίτια μας, δεν κινδυνεύει και εμάς η ζωή;

Γράφει ο προβοκάτορας,

Διαβάζουμε στο blog "Το Λημέρι":
Στεναχωρήθηκε ο Πάγκαλος από τα σχόλια των και είπε να κάνει μια μηνυσούλα στον Μάκη,μπας και μασήσουν και τίποτα "άλλοι"διαχειριστές από τα blog που του κάνουν κριτική,για τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δηλώσεις που κάνει,ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ (sic) Πάγκαλος.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ούτε οι απειλές πριν λίγες μέρες πως θα μας κλείσουν το blog επειδή "ενοχλεί κάποιους" όπως μας είπαν τα παπαγαλάκια τους.
Ούτε το κλείσιμο "τσεκ αντίδρασης" που μας έγινε πριν λίγο καιρό.Ταυτόχρονα εκείνες τις μέρες "χτύπησαν" γνωστά site και blog οι "χάκερ" (ας γελάσω)...που δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία χάκερ...Είμαι σίγουρος πως μόνο με ρουφιάνους έχουν σχέση αυτοί οι άνθρωποι.
Γνήσιοι απόγονοι γερμανοτσολιάδων,κολαούζοι του συστήματος και γνωστοί κηφήνες που το παίζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,αλλά όμως το έχει το αίμα τους..Τους ακολουθεί βάση του γενετικού τους κώδικα και δεν μπορούν να το ..αποφύγουν..
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Ολόκληρη η επιστολή Πάγκαλου στη zougla.gr

... και συνεχίζει με το παρακάτω σχόλιο - υπενθύμιση ως ερώτημα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive