Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΒΗΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΛΟΓΩ.... SIEMENS ! Εμ, χωρίς ΜΙΖΕΣ ΔΕΝ δουλεύουν. ΕΤΣΙ τα μάθαμε, δεν φταίν αυτά.


Νεύρα, μπολιτιάρισμα, ζημιές και μικροπανικός στα σβηστά φανάρια της Αθήνας, που παίζουν με τα νεύρα των Αθηναίων αφού αρνούνται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να δουλέψουν αν δεν πάρουν ΜΙΖΑ τ`αφεντικά τους.
Έτσι τα μάθαμε έτσι κάνουν.
Κατά τα άλλα τα τιμημένα τα υπουργεία μας ψάχνουν να βρούν τρόπους λειτουργίας, αφού δεν δουλεύουν λόγω έλλειψης ανταλλακτικών , που δεν μπορούν να τα βρούν, αφού λόγω σκανδάλων, ΔΕΝ μας τα προμηθεύει η siemens αν δεν πάρει τη Μιζούλα της.
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν και μόλις δοθεί η... μίζα, ΟΛΑ θα δουλέψουν , ως δια ΜΑΓΕΙΑΣ.
ΜΑΓΙΚΗ Η ΜΙΖΑ τελικά.
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

1 σχόλιο:

  1. Είσαι παντελώς ανενημέρωτος και εκτίθεσε. Ο λόγος που σβήνουν τα φανάρια είναι γιατί έχει λήξει το έργο συντήρησης και τα αντίστοιχα συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι ανίκανα να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Δεν είναι θέμα ανταλλακτικών αφού τα ανταλλακτικά υπάρχουν στο εμπόριο. Αν δεν μπουν υπογραφές για να δωθεί το έργο σε ιδιώτη (στη siemens αφού αυτή έχει κερδίσει το δημόσιο και νόμιμο διαγωνισμό) δεν πρόκειται να αποκατασταθούν οι βλάβες γιατί πολύ απλά δεν έχει άλλος την τεχνογνωσία να το κάνει. Αλλά ο υπουργός φοβάται να βάλει την υπογραφή του αφού ανάδοχος του έργου είναι η siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive