Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

MΝΗΜΟΝΙΟ & ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΟΠΩΣ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ! Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ υπ. συμβούλου περιφέρειας ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με την "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ"


Θεώρησα καλό δυο μέρες πρίν τις καθοριστικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, να προσπαθήσω να βάλω σε σειρά και τάξη κάποια πράγματα που σκοπίμως κάποιοι υποψήφιοι προσπαθούν να τα μπερδέψουν αποβλέποντας στο .... μπέρδεμα των πολιτών ώστε με μπερδεμένο μυαλό, να τους... ψηφίσουν, πέφτοντας ξανά την ... λούμπα της παραπληροφόρησης.
Χωρίστηκαν σε μνημονιακούς και σε ΑΝΤΙ μνημονιακούς , λες και υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας που να βαράει παλαμάκια στην θέα των διεθνών εκτελεστών της χώρας μας.
Πιστεύω ότι ΟΥΔΕΙΣ Έλληνας αναφωνεί ΖΗΤΩ στη θέα τους, αντίθετα όλοι θέλουμε να τους πλακώσουμε στα χαστούκια, ΠΛΗΝ των γνωστών ανθελλήνων που μας τους φόρτωσαν.
Ουδείς επίσης, πλήν Γ.Καρατζαφέρη , δεν μιλάει για το ΠΟΙΟΙ μας τους έφεραν και μας την ... έφεραν πισώπλατα.
Μήπως φταίει το ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρός του, που ΠΟΤΕ δεν Κυβέρνησαν, ΠΟΤΕ δεν έκλεψαν, ΠΟΤΕ δεν είπαν ψέματα ; ή μήπως φταίνε ΑΥΤΟΙ που σήμερα φωνάζουν αντιμνημονιακά και ψήφισαν άλλα στην Ευρωβουλή και άλλα την ... Ελληνοβουλή; ή μήπως ο γνωστός υποψήφιος που στην ψηφοφορία είπε ούτε ναι, ούτε οχι , αλλά ενα ερμαφρόδιτο παρόν , δλδ κι έτσι κι αλλιώς, εγω δεν ξέρω, δεν γνωρίζω κάντε ότι θέλετε, απλά είμαι εδω, άποψη ΔΕΝ έχω, κάντε ότι γουστάρετε, μην με ρωτάτε.
Θάθελα να τους ρωτήσω ΟΛΟΥΣ αυτούς, να πούν εστω ΜΙΑ φορά την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. ΤΙ σχέση έχει το Μνημόνιο με τον Καλλικράτη. ΤΙ σχέση έχει η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ διαδικασία που ΚΑΝΕΙ νόμους, με την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ διαδικασία που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τους εφαρμόζει. ΤΙ σχέση έχει ο Φάντης με το Ρετσινόλαδο!
Δλδ ας πούμε υποθετικά, ότι κάποιος αντιμνημονιακός υποψήφιος εκλέγεται, ΤΙ κάνει; ΔΕΝ εφαρμόζει τον ΚΑΚΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ νόμο; Παίρνει τους ψηφοφόρους του και βγαίνει στα βουνά ως σύγχρονος Γκεβάρα; Θα πάει στην έδρα του ΔΝΤ και τους βάλλει Μπουρλότο; Θα βρεί λεφτά να δανείζει στο Ελληνικό Κράτος ώσπου αυτό να πάρει τα.. πάνω του;
ΑΥΤΑ θέλουμε να ακούσουμε.
ΤΑ ΑΛΛΑ τα ξέρουμε, είναι γνωστότατο το ΠΩΣ η Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΣΟΚ + ΝΔ μας έφεραν στο ΧΕΙΛΟΣ του γκρεμού με τις επιλογές τους τα τελευταία 35 χρόνια, που ΑΥΤΟΙ κυβερνούσαν και ΟΧΙ ο Καρατζαφέρης.
Γι αυτό ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, γιατί δεν θέλω ΟΥΤΕ τους ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΥΤΕ τους ΨΕΥΤΕΣ !!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive