Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

H Ζαχάρω «ψηφίζει» Π. Χρονόπουλο και ...ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν!


κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει

Με ισχυρό ποσοστό 45,53% και 22 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο, ο νυν δήμαρχος Ζαχάρως Ηλείας, κατηγορηθείς για πλήθος σκανδάλων, παυθείς σε αργία για πρόκληση οικονομικής ζημίας στο δήμο του και συλληφθείς και για παράνομη οπλοφορία, επιστρέφει στον δήμο θριαμβευτής!

Ο Πανταζής Χρονόπουλος, είτε έχει δίκαιο και το γνωρίζει καλύτερα η τοπική κοινωνία οπόταν δεν το αγγίζουν οι κατηγορίες και διοικητικές πράξεις σε βάρος του, είτε έχει συγγενείς ή κοινωνούς στα σκάνδαλα τους μισούς δημότες της Ζαχάρως, είτε βρήκε περιστασιακές δίμετρες «νύφες» από τη Ρωσία σε όλους τους άνδρες της Ζαχάρως και του το ανταποδίδουν με την ψήφο τους!...

Πάντως, ο κ. Χρονόπουλος είχε δηλώσει ότι ανεξαρτήτως των συκοφαντιών, θα θέσει ξανά υποψηφιότητα οι πολίτες θα του δώσουν την πρώτη θέση και δικαιώθηκε. Ο αντίπαλός του, υποψήφιος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, συγκέντρωσε 23,71% , αλλά τυπικά η νέα θητεία του κ. Χρονόπουλου, θα κριθεί στον β΄γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive