Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βουλή: Εγκρίνεται το πόρισμα της Εξεταστικής των Ομολόγων

Όπως όλα δείχνουν για μία ακόμη φορά τα κόμματα που μετέχουν στην Επιτροπή (σ.σ. η ΝΔ έχει αποχωρήσει από το Σεπτέμβριο) δεν θα συμφωνήσουν σε κοινό πόρισμα.

Συνεδριάζει αυτήν την ώρα (στην αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά») η Εξεταστική Επιτροπή «για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των ομολόγων», με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση και έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής.

Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προτείνει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ενώ στάση αναμονής εν όψει της απόφασης της πλειοψηφίας τηρούν ΛΑ.Ο.Σ. και ΚΚΕ .

Στις 17:30 εξάλλου, θα συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive