Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ενοχλήθηκε μάλλον η υφυπουργός από τις αποκαλύψεις.Ναι ε; ΕΜΕΙΣ να δείς. Απάντηση της Α.Νταλάρα στα δημοσιεύματα.


Η απάντηση από το γραφείο τύπου της υφυπουργού:

«Σχετικά με δημοσιεύματα για την ανακαίνιση γραφείων του Β’ ορόφου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στην οδό Σταδίου 29, με σκοπό τη στέγαση της υφυπουργού Άννας Νταλάρα κι άλλων υπηρεσιών διευκρινίζονται τα εξής:Οι όποιες εργασίες ουδεμία σχέση έχουν με ιδιαίτερη διαμόρφωση εγκαταστάσεων.

Μετά την προγραμματισμένη ανακατανομή χώρων στο πλαίσιο της κάλυψης των αυξημένων αναγκών στέγασης υπηρεσιών του υπουργείου, όπως προέκυψαν από τον τελευταίο ανασχηματισμό, ελήφθη απόφαση, για την εγκατάσταση της Υφυπουργού κι άλλων υπηρεσιών στο συγκεκριμένο όροφο (Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Γραμματεία Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης), λόγω και της παντελούς έλλειψης διαθέσιμων γραφείων.

Η προμήθεια του τεχνικού εξοπλισμού και οι απαραίτητες εργασίες έγιναν με απόφαση και ευθύνη της Υπηρεσίας, με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τις πάγιες διαδικασίες, τις συνήθεις προδιαγραφές για τη διαμόρφωση αντιστοίχων χώρων, δίνοντας έμφαση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς καμία ανάμειξη της Υφυπουργού και αφορούν το συνολικό εμβαδό των χώρων, όπου θα στεγαστούν οι εν λόγω υπηρεσίες.»
Σημ.Τι να σας κάνω. Ευτυχώς που ΔΕΝ ζεί ο Γιαννόπουλος, θα βλέπατε τα γοβάκια σας κρεμασμένα στο λαιμό. Αντε, που μιλάτε κι όλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive