Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Χέρι συνεργασίας στη ΝΔ προσπαθεί να απλώσει ο Γ. Καρατζαφέρης στη μάχη ενάντια στο ΠΑΣΟΚ και τον Αφελληνισμό.ΔΕΝ ακούνε; Αστους να ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ !

Για άλλη μια φορά ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το δελτίο ειδήσεων του Alter,

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υποστήριξε πως αν ο Αντώνης Σαμαράς είχε ακούσει τις προτάσεις του για τις περιφερειακές εκλογές θα είχε βγει κερδισμένη η παράταξη, ενώ εκτόξευσε τα βέλη του εναντίον των συμβούλων που έχει.

Τέλος, ο Γ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι κανείς δεν περισσεύει στο διάλογο αυτό και πως πρέπει να ακουστούν οι φωνές όλων, ακόμα και του Ανδριανόπουλου και του Μάνου. Για άλλη μια φορά, το blog μας έγινε δέκτης αγωνιστών του ΛΑ.Ο.Σ που απορούν με την εμμονή του Προέδρου τους να βάλλει μυαλό στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας προσπαθώντας να την γλυτώσει απο την κατρακύλα. Άστους βρε Πρόεδρε να πάνε στα κομμάτια. Ασε αυτό το συνεχές ενδιαφέρον για την παράταξη και την παράταξη και δώστου πάλι για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. ΕΣΥ Πρόεδρέ μας έχεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΙΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, την παράταξη του ΛΑ.Ο.Σ ! στίς τάξεις του οποίου περιέχονται και μάχονται οι πιο αγνοί πολίτες που συστρατεύθηκαν ΜΑΖΙ ΣΟΥ κάτω απο την σημαία του ΛΑ.Ο.Σ και την ΔΙΚΗ ΣΟΥ εμπνευσμένη καθοδήγηση, προερχόμενοι απο ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα. Αυτοί όλοι ΔΕΝ προέρχονται απο την "παράταξη" που διανύει τα τελευταία μέτρα πρίν τον πολιτικό Αχέροντα. Ξεψυχάει η προδοτική ψυχή τους και ΟΥΔΕΙΣ απο τους ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΣΟΥ, δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ τσακιστή πότε θα μας αφήσουν χρόνους. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Όσο αργότερα τόσο χειρότερα, για την πολιτική θεραπεία και τον Ελληνισμό. Όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λές, αυτή η Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΣΟΚ+ΝΔ είναι υπεύθυνη για τα όσα περνάει σήμερα η Πατρίδα και ο ηρωικός λαός της. Έχεις την πιο ΠΛΟΥΣΙΑ κοινοβουλευτική και συμπαγή ομάδα που ΟΛΑ μαζί τα κόμματα ΔΕΝ την φτάνουν. Εχεις τα πιο έμπειρα μαχητικά στελέχη που δεν διστάζουν μπροστά σε κάθε κίνδυνο. Ορκίζονται σε ΣΕΝΑ και στο ΚΟΜΜΑ, αλλά δεν παλεύουν για να σώσουν απ τον γκρεμό ΚΑΜΜΙΑ "Παράταξη" πλήν αυτήν του ΛΑ.Ο.Σ. Δεν δίνουν ΣΤΑΓΟΝΑ αίματος για την σωτηρία της Ν.Δ, αλλά δίνουν ΟΛΟ το αίμα τους για ΣΕΝΑ και το ΛΑ.Ο.Σ .Σιγά μην κάτσουν τα στελέχη, οπαδοί και φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ να σκάσουν για την "παράταξη" της Νέας Δημοκρατίας και την ετοιμόρροπη πολυκατοικία της Ρηγίλλης. Αυτοί ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ σπίτι και ΟΧΙ αμαρτωλό και ατιμασμένο , έχουν σπίτι το ΛΑ.Ο.Σ του ΛΑΟΥ και ΑΞΙΟ διαχειριστή ΕΣΕΝΑ. Παράταξη λοιπόν ΥΠΑΡΧΕΙ, είναι η ΔΙΚΗ μας και ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive