Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ: «Η Ν.Δ. θα είχε κερδίσει άνετα την Αττική αν ο Σαμαράς με είχε ακούσει»


«Όχι σε προσλήψεις, όχι σε απολύσεις»

«Οι Γερμανοί μας τα παίρνουνε» και μας δίνουν μέρος από αυτά με τη μορφή βοήθειας, λέει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης στο Mega αναφέροντας μάλιστα ακόμη και την επίσκεψη του πρώην Γερμανού Καγκελάριου στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικά χρόνια με αποκλειστικό σκοπό να δει τον Πρωθυπουργό και «να μας πουλήσει τα Eurofighter».

Οι απολύσεις λέει ερωτηθείς σχετικά «δε συμφέρουν την οικονομία στην κατάσταση που είμαστε», χρειάζονται, τονίζει μετατάξεις
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επαναλαμβάνει την πάγια θέση του κόμματός του για συναίνεση «ώστε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός» τη χώρα.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μιλάει επίσης για κακές επιλογές Σαμαρά σε Πελοπόννησο και Αττική, αφού όπως λέει αν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. τον άκουγε και είχε βάλει τον Τατούλη και το Μίχαλο στις δύο παραπάνω περιφέρειες, τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive